Friday, September 5, 2014

New in: Essence

Mada nisam planirala ovakav tip postova na blogu, pre nekoliko dana sam kupila više Essence stvarčica, koje bih želela da vam prikažem. Inače, u Lilly-u je bilo sniženje Essence proizvoda koji izlaze is asortimana (obavestila sam vas o tome i na Facebook stranici), pa sam iskoristila priliku da nešto pokupim za sebe. Proizvodi koje vidite na slici su kupljeni u nekoliko različitih objekata, jer je prosto bilo nemoguće na jednom mestu naći više od dve-tri stvari. Svaki od njih je koštao 129 dinara, tako da i ne čudi što je sve velikom brzinom razgrabljeno.







Essence all about mat baza me je privukla jer joj je regularna cena bila oko 500 din, pa sam htela da je isprobam. Nalazi se u pakovanju od 20 ml i naveden je "dugotrajan mat efekat i minimiziranje pora. Pomaže u balansiranju masnije kože, a može se koristiti samostalno ili ispod šminke."
Ja sam je koristila dva puta do sada i sasvim je korektna. Ne može da ukloni prosijavanje u potpunosti, ali je ono manje vidljivo. Moja koža je inače sklona prosijavanju već posle par sati, tako da je uz pomoć ove baze ono bilo odloženo nekih 5 sati.




Essence silky touch rumenila sam uzela u dva primerka. Nalaze se u pakovanju od tvrde plastike, koje lepo "klikne" kada se zatvara. Oba imaju u sebi jako diskretne šljokice i daju lepo osveženje licu. Na popustu su bila ova dva - 50 sweetheart, čija je boja rozikasta i 30 secret it-girl, koji je kajsijast.






Od lakova za nokte sam izabrala studio nails bazu, koja ujedno služi i za ojačavanje noktiju. Zatim effect nail polish u boji 07 blue-jeaned (na slici mu boja nije verno prikazana), koji u sebi ima jako zanimljiv šimer i jedva čekam da ga isprobam, i mlečno beli Colour & go 152 give me nude, baby.




I poslednje što sam uzela su ove 3D senke: 03 irresistible first love, sa kombinacijom nežno roze i sive, 12 irresistible emeralds, kombinacija svetlo zelene i boje smaragda, i 08 irresistible vanilla latte, u kombinaciji vanila i kafene boje, kao što i naziv kaže. :)






Nisam ih još uvek isprobala, ali mi deluju kao jako dobro pigmentovane i trajne. Kao i kod rumenila, pakovanje je od tvrde plastike i neče se polomiti pri padu (što mi se desilo prilikom slikanja). Senke imaju u sebi sitne šljokice, ali mislim da će jako lepo izgledati i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.




To bi bilo sve od proizvoda koje sam ja uspela da ulovim na ovom sniženju. :) Da li ste vi nešto kupili? 





22 comments:

  1. Imam jedno essence 3D sjenilo koje sam davno kupila i nisam pretjerano zadovoljna. Pigmentacija je dobra, ali se veoma lako skida, iskreno se nadam da su poboljšali formulu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš šteta, nadam se da ću ih uskoro isprobati i videti kakve sam sreće. :)

      Delete
  2. Divne proizvode si ugrabila. :) Ja sam juce bila u obliznjem Lilly-u i skoro nista od tih snizenih proizvoda nisam nasla, raf skroz opustosen. :D Danas sam bila u Bg-u, i bezveze svratim u dm na Terazijama. Oni imaju gotovo sve (rumenila, neke pudere, lakove), osim ovih senki. Ali sam se jako iznervirala zbog neljubaznosti i bezobrazluka, s obzirom da su recimo bas ove nijanse rumenila snizili sa 339 na 259 a ne na 129 dinara. Plus cak i to sto je na snizenju, na kasi otkucaju normalnu cenu. Bas sam se iznervirala i ozbiljno razmisljam da ih prijavim negde, jer je to stvarno bezobrazluk, a nije im prvi put.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) I ja gde god sam bila sve je bilo skoro skroz opustošeno, ovo je ulov sa više mesta. :)
      Znam da treba uskoro i da počne u DM-u sniženje, ali ne znam da li moraju da stave iste cene kao Lilly ili imaju slobodu da sami odrede koliko će sniženje biti. Meni se dešavalo da uzmem stvar koja nije snižena, jer nisam obraćala pažnju na ono što piše (obično su određene nijanse samo u pitanju), ali onda vratim proizvod. Nisam do sada imala neprijatnih uskustava sa DM-om, baš me čudi ta tvoja situacija.

      Delete
    2. Pa da, ali ovo nije snizenje do Lilly-a na essence proizvode, vec je globalno snizenje zbog povlacenja odredjenih artikala i prema tome trebalo bi da ga svi prodajni objekti ispostuju do kraja, a ne neke sitnije stvari jesu 129, ali ono sto je bilo skuplje, ne, to nema sanse da snize na 129. Slicno je bilo i krajem prosle godine kad je opet bilo veliko snizenje essence kozmetike, s tim sto su u ovom dm-u ispostovali cene do kraja, ali u drugi prodajnim objektima dm-a su imali tako "sarena" snizenja.

      Delete
    3. Ne znam onda stvarno u čemu je štos. :/ Da li se vode time što su u "centru", pa cene po nekoj čudnoj logici treba da budu skuplje ili će ići postepeno sa sniženjem...stvarno mi nije jasno. Baš ću pogledati u nekom DM-u na Novom Beogradu kakva su sniženja.

      Delete
  3. Ja imam ovu 3D vanila i nisam uopste zadovoljna,kad je stavim kao i da je nisam ni stavljala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je žao što ti je toliko loša, sad se razmišljam kakva li će moja biti. :/

      Delete
  4. Senke 3D na moju veliku zalost su jako lose.Kupila sam mislim oko pet sest i nijedna nije dobra pigmentovana,boja naravno nije ni priblizno ista kao u pakovanju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja sam se baš oduševila bojom, nadam se da će makar neka biti solidnog kvaliteta.

      Delete
  5. Ja volim Essence kozmetiku prvenstveno zbog krasnih pakiranja :D Njihova rumenila mislim da sam kroz par godina imala u svim nijansa i stvarno sam zadovoljna njima

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakovanja i mene često privuku. :) I ja sam generalno rumenilima i bronzerima zadovoljna.

      Delete
  6. Nisam znala da ova 3 d sjenila izlaze iz asortimana..Nisam ih isprobala ali izgledaju jako lijepo. Njihova sjenila su mi inače malo slabije pigmentirana, ali ništa što baza ne može popraviti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene je izgled privukao, ali za sada je dosta negativnih komentara na njihov račun...ali kao što kažeš, možda ih baza popravi. :)

      Delete
  7. Imam to zeleno 3d sjenilo i okej mi je sa bazom :D samostalno ih nisam ni pokušavala nositi. Nažalost, ja kada sam došla u drogeriju, sve onošto je fino je bilo rasprodano, tako da nisam ništa ni ugrabila. I bolje što nisam, samo gomilam bespotrebne stvari :D

    ReplyDelete
  8. lijepi shopping :D
    najviše me privlači Essence baza i sigurno ću je nabaviti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :)
      Mislim da će ti biti ok, nije savršena ali radi posao. :)

      Delete
  9. Čula sam od nekoliko cura da su ova essence sjenila odlična, pa mozda i ja isprobam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod mene su uglavnom ostavljeni komentari da su senke loše, ali nadam se da nisu baš potpuno neupotrebljive. :)

      Delete
  10. Volim Essence,privuce me dizajn ambalaze i cena.I onda shvatam koliko me razocara proizvod.Al sta cu ,ja opet kupim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja jako volim njihova pakovanja. :) Nisam do sada imala mnogo negativnih iskustava, konkretno iz ovog posta ove senke su lošije i onaj mlečno beli lak.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...