Saturday, October 7, 2017

NOTD: Time Travel

Pečatiranje noktiju je najlakši način da dobijete zanimljiv manikir, a ujedno vam neće oduzeti ni mnogo vremena. Kombinacije boja i dezena su beskonačne, a ja sam poželela da iskombinujem belu i narandžastu, boje koje nikada nisam nosila zajedno. U nastavku pogledajte konačan rezultat, kao i ceo postupak izrade ovog manikira. 


Sve što sam koristila je:
-beli Flormar Full Color lak za nokte FC01 Over the Alps, 
-Time Travel BPX-L023 pločicu za pečatiranje sa Born Pretty Store sajta (ID #38746)*, 
-Born Pretty Pumpkin Series lak za nokte Pumpkin Spice 012 (ID #40157)*,
-silikonski pečat,
-Essie Gel Settler top coat.


Na sve nokte sam nanela dva sloja belog Flormar laka, koji mi je poslužio kao bazna boja. Kada se lak potpuno osušio, uzela sam pečat i veoma zanimljivu pločicu koja nosi naziv Time Travel i sadrži motive satova i zupčanika raznih dimenzija i izgleda. Ova pločica je pliće urezana nego pločice na koje sam navikla i na prvi pokušaj korišćenja sam ostala razočarana zato što uopšte nisam uspela da prenesem motiv. Tu je greška bila u suviše mekanom pečatu koji očigledno sa ovakvim pločicama ne funkcioniše. Pečat sa kojim treba raditi u ovakvom slučaju je tvrđi silikonski pečat, kao što je ovaj sa fotografija. 



Kada sam konačno pronašla odgovarajući pečat motivi su se bez problema preslikavali. Za pečatiranje sam koristila narandžasti Born Pretty lak koji nosi naziv Pumpkin Spice i za koji sam mislila da je lak za pečatiranje. Međutim, ovo je lak koji se može nanositi i na cele nokte, ali se meni miris ne dopada i mislim da ne bih podnela njegovo nanošenje na celu površinu noktiju. Prilično je gust i samim tim odličan za pečatiranje, za šta ću ga ja jedino i koristiti. Nakon toga sam na sve nokte nanela slog Essie nadlaka i manikir je bio gotov. 






Ukoliko želite da poručite nešto sa Born Pretty Store sajta, možete se poslužiti mojim kodom METAK31 i ostvariti 10% popusta na proizvode koje nisu na sniženju. 


Kako se vama dopada ovaj dizajn? Da li biste ga nosile na svojim noktima? :)

*PR uzorci

4 comments:

  1. Ja sam potpuno oduševljena ovim manikirom. Svaka čast zaista.
    Magicni svet lepote

    ReplyDelete
  2. Such beautiful nails, need to do something like this to my nails. Love checking out your blog.
    Margot

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...