Sunday, October 22, 2017

NOTD: Late Summer

Ne znam za vas, ali meni se dopada ovo "Miholjsko leto" koje vlada ovih dana i baš mi prijaju ovakve temperature. Vremenski uslovi su me inspirisali na jedan pravi letnji manikir koji ću sigurno ponoviti narednog leta, a u ovom postu pogledajte kako sam do njega došla. 


Naravno, opet sam se odlučila za pečatiranje i isprobala novu pločicu koja mi je stigla sa Born Pretty Store sajta, a koja nosi oznaku BP-134 (ID #39707)*. Pločica je pliće urezana, pa preporučujem prilikom njenog korišćenja neki tvrđi silikonski pečat, kao što je ovaj sa fotografije.  




Kao podlogu sam koristila beli Flormar lak Full Color FC01 Over the Alps, koji sam koristila u istu svrhu i kod izrade ovog manikira. Kada se lak osušio, preko njega sam pečatirala uz pomoć Flormar zelenog laka (Supershine #50), koji je odlično pigmentovan i savršeno mi služi za pečatiranje. Veoma je neobične nijanse, a sadrži i neki blagi šimer koji se prelepo presijava na suncu. Preko sam dodala sloj Eveline Magical gel nadlaka. 







Ukoliko želite da poručite nešto sa Born Pretty Store sajta, možete iskoristiti moj kupon kod METAK31 i ostvariti 10% popusta na proizvode koji nisu na sniženju. 


Dopada li se vama ova letnja kombinacija boja?

*PR uzorak

7 comments:

  1. Predivni nokti, oduševljena sam.

    https://medinabeslagic.blogspot.ba

    ReplyDelete
  2. Draga oduševljena sam, noktići su ti kao iz salona!

    Magični svet lepote

    ReplyDelete
  3. Predivno odradjeno :) jako mi se dopada tvoj blog, zapratila sam te. Volela bih da pogledas moj i uzvratis ako ti se svidi

    oazalepote.blogspot.rs

    <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...