Sunday, October 29, 2017

Golden Rose Smart Lips

Golden Rose sve više iznenađuje brzinom kojom na tržište plasira novitete, kojih je u proteklih godinu dana zaista bio veliki broj. Među tim novitetima se nalazi i nova linija ruževa pod nazivom Smart Lips, čije primerke sam isprobala i odlučila da vam ih predstavim u ovom postu.


Smart Lips su hidrirajući ruževi koji u svom sastavu sadrže šea puter i vitamin E. Pakovanje im je veoma praktično, a radi se o olovkama koje imaju patent na odvrtanje. Veliki sam fan ruževa u olovkama zato što mi je lakše da ih precizno nanesem. 


Ovi ruževi dolaze u 24 nijanse, a ja sam dobila nijanse 04, 08 i 14. Zajedničko za sva tri je da su veoma kremasti, klize preko usana i veoma su pigmentovani. Satenskog su finiša i vrlo prijatni na usnama, toliko da ih i ne osećam na njima. Trajnost je još jedna od pozitivnih strana ovih ruževa - na mojim usnama su ostali nakon pića, a nakon jela su tek neznatno počeli da blede.  

  
Nijansa 04 je najsvetlija od ove tri, a u pitanju je nude nijansa blagog narandžastog podtona. Ovakve nijanse uglavnom izbegavam i nisu moj izbor pri kupovini ruževa, tako da sam mislila da mi ovaj uopšte neće stajati. Ipak, rešila sam da ga isprobam i iznenadila se izgledom na usnama. Zaista sam ovaj ruž često nosila, a ponekad i mešala sa narednom nijansom. 

08 bih opisala kao svetliju boju mesa za koju mislim da bi odgovarala svakom podtonu kože. Ovaj ruž mi se najviše dopao na prvi pogled i upravo za njim najčešće posežem pri svakodnevnom šminkanju. Smatram ga idealnim za svaki dan i svaku priliku.   

Poslednja nijansa koju imam je 14. Radi se o karminu crvene boje koji mi se na prvi pogled uopšte nije dopao, a iznenadilo me je to što na usnama uopšte ne izgleda loše. Toliko mi se dopada da sam ga čak nosila na dva važnija događaja koja sam imala u proteklih mesec dana. Ono što bih vam savetovala kod crvenih nijansi ruževa je da pre nanošenja obavezno stavite olovku, kako biste bile sigurne da vam se neće razmazati. Mislim da su transparentne olovke pravo rešenje jer ne morate da ih uklapate sa bojom karmina. Jednu takvu sam stavila na usne pre nanošenja ovog karmina i on mi je stajao na usnama tokom celog dana, uz konzumiranje hrane i pića. 


Ukoliko volite ruževe blago sjajne završnice, onda bih vam preporučila da isprobate baš ove. Mene su prijatno iznenadili svojom postojanošću i izgledom, a inače sam ljubitelj mat finiša na usnama. Golden Rose Smart Lips ruževe možete pronaći u Golden Beauty Shop radnjama u nekoliko gradova u Srbiji. 

Volite li vi ruževe ovakve završnice?

*PR uzorci

8 comments:

  1. Boje su lepe, post je odlican.

    glamfashioncat.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Super post. 😉

    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/25/black-and-red-devil/

    ReplyDelete
  3. Sve najlepse boje al nijasi crvene ☺

    ReplyDelete
  4. DIvne su, imam i ja nesto slicno ovom :) najlepsa mi je nijasna 04 ..lepo ti stoje

    oazalepote.blogpsot.rs

    <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...