Friday, August 4, 2017

Essence Next Stop: Summer

Sezona letovanja i putovanja je uveliko u toku, a s tim u vezi, Essence nam je predstavio letnju kolekciju pod nazivom Next Stop: Summer. Paketić proizvoda iz ove kolekcije mi je stigao dok sam bila na odmoru tako da nisam mogla u njima da uživam tamo, ali ću vam prikazati šta se sve u njemu našlo.



Ono što mi se možda najviše i dopalo je ovaj "name tag" za kofer i baš mi je žao što nije stigao ranije, jer bi sigurno ukrasio moj kofer. Uvek sam volela ove zanimljive stvarčice, ali iz nekog razloga nikada nisam kupila nijedan, tako da mi je drago što ga konačno posedujem. Uz ovaj tag su stigli i zanimljivi letnji stikeri koje možete zalepiti na kofer ili gde god želite. :) 



U paketu se našla i paletica pod nazivom 01 ready for take off, koja se može koristiti suva ili vlažna, tako da može biti u ulozi senki, ali i ajlajnera. Ovu paleticu nisam isprobala, ali moje dosadašnje iskustvo sa Essence senkama je pokazalo da su zaista intenzivnije i pigmentovanije ukoliko se koriste vlažne. Konkretno ova paleta se sastoji iz pet šimerastih senki: jedne bele, dve zlatkaste i dve plavo/ljubičaste. 




Zatim, tu su i dva karmina čija zanimljivost je u tome što menjaju boju. Nose nazive 01 wish I was a mermaid i 02 little miss sunshine. Prvi je svetlo zelene boje i menja se u veoma diskretno roze, dok drugi, ljubičasti, postaje tek nešto intenzivnije roze u odnosu na prvi. Oba karmina su više u formi balzama za usne i mislim da su jako dobri ukoliko ne volite da se mnogo šminkate u letnjem periodu, nego tek toliko da date svojim usnama blagi sjaj. 



Ono što mi se takođe dopada su i mat blot papirići, koji služe tome da pokupite svu suvišnu masnoću sa lica. Ovih dana je toliko toplo da mi se lice stalno sija, tako da ovi papirići zaista dođu kao dobra pomoć. U pakovanju ih ima 50 i oslikani su malim srcima i avionima, kao i cela kolekcija. 


Poslednje dve stvari koje su se našle u mom paketiću su samolepljivi stikeri za nokte sa motivima voća, palmica, deflina i svega što podseća na leto, kao i držač za lakove. Viđala sam ovakve držače ranije, ali do sada nisam posedovala ni jedan. Moj utisak je da je ovaj nepraktičan za veće bočice lakova, ali za manje je sasvim solidan. Međutim, ne smatram ga neophodnim proizvodom. 




Osim ovih proizvoda, kolekciju upotpunjuje i par lakova za nokte, nadlak, kao i balzam za usne i sprej za telo. Next Stop: Summer kolekciju možete i dalje pronaći u DM drogerijama, a mislim da će biti dostupna do kraja avgusta. Essence stalno u pripremi ima nove kolekcije, tako da iskoristite priliku da ugrabite ono što vam se dopada dok je još uvek aktuelno. :) 

Da li ste isprobali nešto iz ove kolekcije?     

*PR uzorci 

2 comments:

  1. Divan post draga! Fotke su ti predobre, ja sam oduševljena!
    Zapratila sam te, pa ako želiš uzvrati.
    Dreaming of fashion and beauty

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...