Saturday, April 29, 2017

Sweater Weather Again??

Taman smo počeli da se radujemo toplom vremenu i uživamo u sunčanim danima, kad eto ponovo zahlađenja. To me je inspirisalo da vam prikažem jedan manikir prilagođen hladnijem vremenu, a zbog čega je takav, videćete na fotografijama. 



Za ovaj manikir sam koristila:
- Ingrid Gloss Gel 530 (pisala sam o njemu u ovom postu),
- Sally Hansen 24K Dipped (ovde),  


Nakon baze sam nanela dva sloja Ingrid rozeg laka i sačekala da se potpuno osuši. Izabrala sam motiv džempera sa pločice i zamislila da ga uklopim uz roze boju sa Sally Hansen zlatnim lakom. Pomenuta pločica je ustvari sa Novogodišnjim i Božićnim motivima, ali je meni ta porudžbina sa Nur Besten sajta stigla dosta kasnije, tako da nisam mogla da je iskoristim u tom periodu. Svi motivi su dobro urezani i lako se prenose na nokte.


Što se tiče pečatiranja, dok nisam nabavila silikonski pečat nisam imala pojma kako da mi motiv ispadne pristojno. Imam jedan manji od ranije, a sada sam koristila veći pečat koji mi se pokazao još bolji nego prethodni. Uvek preporučujem silikonske pečate, lakši su za rad i sa njima motiv ispadne jasniji i preciznije možete da ga prenesete. 


Izabrani motiv je ispao veoma diskretno, što mi se baš dopalo. Boje su se fino uklopile i sam manikir je veoma zanimljiv. Nisam htela da preterujem i radim ga na svim noktima, pa sam ga uradila samo na srednjem i domalom prstu obe ruke. Na kraju sam sve nokte prelakirala slojem nadlaka. 





Ukoliko vam se dopadaju pomenuti proizvodi možete ih poručiti sa Nur Besten sajta, a sa mojim kodom TAND10 ostvariti i 10% popusta. 


*PR uzorci   

6 comments:

  1. Joj ovaj prozirni stampac je presuper :)
    Jako mi se svida kako si ovo uradila :)

    MMara

    ReplyDelete
  2. Nikada nisam koristila pecate, ali tvoj manikir je divan :)

    Fashion Lover

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silikonski su zaista laki za rad, preporučujem. :) Hvala puno. :)

      Delete
  3. Nokti su ti prelepi :) ovu plocicu moram da nabavim, bas je lepa i ima raznih motiva <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...