Monday, April 17, 2017

Gray Pink Sweatsuit

Nikada nisam bila sportski tip i generalno ne volim da nosim sportsku garderobu, pogotovo trenerke. Kada sam pre nekoliko meseci odlučila da ću konačno krenuti u teretanu (što sam uspešno i sprovela u delo) shvatila sam da mi za to trebaju i neke trenerke.



Pretražujući sajt SheIn naišla sam na jedne koje su mi delovale zanimljivo i odlučila da ih poručim. Do tada nisam razmišljala o poručivanju takvih odevnih komada, pa mi se ovo učinilo kao idealna prilika za probu. Trenerke* koje sam naručila su svetlo sive boje i sastoje iz gornjeg i donjeg dela.

Prema merama koje su naznačene na sajtu ja sam M, ali sam čitala u komentarima drugih ljudi koje su trenerke poručili da je bolje uzeli veću veličinu, jer je donji deo prilično uzak. I zaista, dobro je što sam poslušala savete i naručila L jer je donji deo zaista dosta uzak i to pretežno u butinama. Takođe, donji deo je dosta tanak i nekako mi ne ide u kombinaciji sa ovim gornjim, koji u unutrašnjem delu ima onu mekanu toplu postavicu. Mislim da su tu napravili raskorak, ali osim toga trenerka i nije toliko loša. Gornji deo bih čak i nosila kao duksić na neke farmerke, lepo izgleda kad se obuče.

 





Ukoliko vam se dopada izgled trenerke, možete je poručiti na SheIn sajtu klikom ovde.

Nosite li vi sportsku garderobu?

*proizvod sam dobila na iskrenu recenziju

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...