Sunday, November 9, 2014

Golden Rose Rich Color #23

Kako je došlo hladnije vreme, tako sam i ja sve više počela da razmišljam o tamnijim lakovima. Pregledajući svoju kolekciju shvatila sam da nemam više nijedan dobar crveni lak! Prosto nezamislivo, jer verujem da svaka devojka/žena u svojoj kolekciji ima makar jedan u toj boji. Rešila sam da to bude neka "savršena" nijansa crvene...ni previše tamna, a ni previše svetla. :)

Uputila sam se u Kristabell parfimeriju sa namerom da takav lak i pronađem. Birajući između nekoliko primeraka iz Golden Rose Rich Color linije, moj izbor je konačno pao na broj 23. 





Ovi lakovi su većini poznati, a i sama sam već sam pisala o jednom (ovde). Uglavnom sam zadovoljna lakovima iz ove kolekcije i smatram da nadmašuju mnoge skuplje, zbog čega često zažalim kada dam više para na neki lak koji me razočara i uvek se vratim ovima. U Kristabell parfimeriji su 130 din, a negde se mogu naći i za manje/više para, ali cena ne prelazi 150 din.

Kao i ostali lakovi iz ove kolekcije, nalazi se u bočici od 10,5 ml i ima široku četkicu koja omogućava lako nanošenje. Srednje je gustine, lepo se razmazuje, a za potpuno pokrivanje i punu boju, u slučaju ovog laka je ipak potrebno naneti dva sloja. Ima lep završni sjaj, tako da na slikama nemam nadlak. 










U zavisnosti od osvetljenja, boja varira od tamno crvene do srednje crvene. U oba slučaja jako je lep i elegantan i može se nositi i u ozbiljnijim prilikama. 

Da li vam se dopada? Imate li još neki lep crveni lak da mi preporučite? :)


5 comments:

  1. Lak je predivan ja imam flormar u slicnoj nijansi jedina zamerka sto se tice njega je sto je kao marker, kad god prodjem noktima preko papira ostane sara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Flormar lakove isto volim, tek sam ih nedavno otkrila i imam par komada. Da, i meni se dešava da malo ostane trag od laka na papiru, ali mi to ne smeta mnogo. :)

      Delete
  2. da crvenih imam dosta ali biram svetlije tonove GR RC 17 uvek jedan nov imam u rezervi !
    dodala sam te tanja na G+ i na GFC .. nekad pomislim da sam to uradila,,kad izgleda da nisam ! dopada mi se tvoj blog,,pa sam uz kafu lepo prosla postove u nazad ! lep pozdrav !
    bubica !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iz ove GR kolekcije imam i 24, svetliji je dosta od ovog, a sad si me baš zainteresovala za taj 17. :)
      Hvala ti puno, i ja sam dodala tebe...vidim da si jako kreativna i imaš stvarno dugačke nokte, svaka čast! :)

      Delete
  3. to je posledica grckanja noktiju.
    sve radim sa nima samo uvek imam u rezervi dosta rukavica za rad jer se probuse brzo ,,hi hi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...