Monday, December 11, 2017

Essence Prismatic Hololighter Stick

Poznato je da Essence kozmetika neretko oduševljava svojim pakovanjima proizvoda koja prosto mame sa polica, makar da ih "samo pogledamo". Upravo takva je situacija sa proizvodom o kojem ćete čitati u ovom postu, a kada budete pogledali fotografije shvatićete i zbog čega to kažem. 


Reč je o hajlajteru u stiku, presimpatičnog naziva - Be unique be a unicorn. Ono što na prvi pogled upada u oči kada je ovaj proizvod u pitanju je njegov poklopac. Srebrne je boje, sa holo odsjajem, tačnije presijava se u duginim bojama. To objašnjava i naziv proizvoda (svi jednoroge zamišljaju okružene šarenim bojama duge, zar ne?). 

Kada se skine poklopac, unutra se krije hajlajter u stiku sa mehanizmom na odvrtanje. Boja hajlajtera je prilično hladna i takođe se presijava u duginim bojama. Osim prelepog holo odsjaja, ovaj hajlajter ima i prijatan, slatkasti, miris.


Kada se stavi na ruku prilično je pigmentovan i deluje kao da će se previše sijati, ali kada se nanese na lice zapravo ima prilično diskretan odsjaj. S obzirom na to da je ovo proizvod u stiku, predlažem da ga na lice nanesete posle nanošenja tečnog pudera (ili bilo koje druge vrste proizvoda za lice koji koristite), a pre nanošenja proizvoda za setovanje. Takođe, najbolje bi bilo naneti proizvod tapkanjem prstima, jer se direktnim nanošenjem na lice može desiti da skine sloj pudera sa mesta na koje želite da stavite hajlajter. To bih navela kao manu ovog proizvoda, ali takva je situacija sa pretežno svim proizvodima ovog oblika.    


Pozitivna strana je to što mu je sjaj veoma suptilan i može se koristiti i za dnevne varijante šminke, a u malo većoj količini može biti savršen u prilikama kada želite da zasijate (možda baš za novogodišnju noć). Bez obzira na to što je pomalo nezgodan za korišćenje, ovaj hajlajter je još jedan od onih predivnih komada Essence šminke kojem je teško odoleti. Njegova cena je 469 dinara, a možete ga pronaći u redovnoj postavci Essence proizvoda u većim drogerijama. 

Koristite li hajlajtere u stiku?

*PR uzorak

6 comments:

  1. Imam ga, meni je predivaan, takoder ga nanosim tapkajuci prstima. Uskoro cu i ja objaviti recenziju ovog proizvoda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super, ovakav proizvod zaslužuje još recenzija. :)

      Delete
  2. Prvi put vidim ovaj proizvod i apsolutno mi se dopada. Moraću da ga kupim. Hvala na recenziji. <3

    The Fashion Spell | Instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu. <3
      Nadam se da će se i tebi dopasti. :)

      Delete
  3. Imam ovaj hololighter i obožavam gaaa! Odlična recenzija ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...