Saturday, December 16, 2017

Najnoviji trend - sjaj metala na noktima

Metalik trend je toliko popularan u poslednje vreme, da mislim da ne postoji brend dekorativne kozmetike koji u svojoj ponudi nema makar jedan takav proizvod. Posebnu pažnju kod mene privlače lakovi za nokte takvog efekta, a Golden Rose je brend koji u ponudi ima upravo takve lakove, tačnije 14 različitih nijansi. Sjajno za sve nas koji volimo da eksperimentišemo sa bojama. 



Golden Rose lakovi iz Metals linije se nalaze u malim četvrtastim bočicama od 6 ml, što smatram sasvim dovoljnom količinom za lak ovakve završnice. Drška četkice je veoma kratka, a sama četkica uska i ravno sečena. 

Lak koji imam je u broju 103, prilično jake pigmentacije, mada su potrebna dva sloja za punu pokrivenost. Ono što je kod ovog laka neobično je njegova boja, koju zaista ne znam kako bih opisala. U zavisnosti od različitog osvetljena boja može delovati sivo/srebrno/bakarna, sa nekim blagim šimerom u sebi. Zaista veoma unikatna nijansa, nenapadnog metalik odsjaja. 

   


Završnicu ovakvih lakova je veoma teško uhvatiti na fotografijama, ali nadam se da možete da vidite taj prelep odsjaj koji lak ima, a koji je pojačan i slojem nadlaka koji sam preko nanela. 

Ovaj primerak me po svom izgledu veoma podseća na Golden Rose Ice Chic 118 (koji spada u novije nijanse koje sam prikazala u ovom postu). 



Golden Rose kozmetiku odlikuju fenomenalni lakovi po veoma pristupačnim cenama. Izbor kolekcija i nijansi je zaista ogroman, a celokupan asortiman možete pronaći u Golden Beauty Shop radnjama u Beogradu, Pančevu i Zrenjaninu. 

Da li je i vas ponela ova metalik groznica? :) 

*PR uzorak

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...