Sunday, June 11, 2017

Golden Rose Eyeshadow Primer

U jednom od prethodnih postova sam vas obavestila da je Golden Rose izbacio na tržište neke novitete koji se tiču šminjanja očiju, a prvi o kojem sam vam pisala je set za oblikovanje obrva (ovde). Ovaj post će biti posvećen bazi za senke, koja kod mene predstavlja obavezan prvi korak prilikom šminkanja očiju.



Prvo što mi se dopalo kod ove baze je veoma praktično pakovanje, odnosno tubica kroz čiji otvor ne izlazi suviše proizvoda. Veoma mala količina je potrebna kako bi se prekrio ceo kapak. Sama baza je srednje gustine, boje kože, koja se lepo stapa sa prirodnom bojom kapka.



Po nanošenju ostavlja pomalo lepljiv sloj, ali baš zbog toga se senka bolje "hvata" i prosto klizi preko kapka. Ovo nije baza koja će vam pokriti sitne venice i kapilare na kapcima, već prvenstveno služi tome da se senke lepo uhvate za kapak, pojačava im intenzitet i produžava trajnost. Senke lagano klize preko kapka i lakše se blendaju, ostaju na mestu i ne skupljaju se u pregibu. Vidljive su istim intenzitetom i nakon više od osam sati, što smatram odličnim učinkom.


Koristim ovu bazu pri svakom šminkanju od kada je posedujem i zaista sam zadovoljna efektom koji pruža. Na fotografiji iznad možete videti koliko malu količinu je potrebno naneti, kao i efekat koji se sa njom dobija. Definitivno proizvod koji vam iskreno preporučujem i koji ću sa zadovoljstvom nastaviti da koristim.

Koristite li vi baze za senke? 

*PR uzorak 

4 comments:

  1. Da, ja koristim Ingrid bazu po recenziji tvojoj ingrid daje isti efekat. Koliko ova GR baza kosta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemam informaciju o ceni, ova baza spada u najnovije proizvode i trebalo bi da se uskoro nađe u prodaji.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...