Wednesday, June 7, 2017

Catrice Pure Blues

Catrice kozmetika je od prošle godine konačno dostupna u Srbiji i ta činjenica me veoma raduje. Osim povoljnih cena, ističe se i kvalitetnim proizvodima dostupnim svačijem džepu. Do sada sam isprobala nekoliko lakova iz Catrice asortimana, a na prethodnom SBD druženju sam dobila jedan, o kojem vam pišem u ovom postu. 


Ovaj lak* spada u limitiranu kolekciju pod nazivom Pulse of Purism, koja je sadržala tri laka za nokte i jedan nadlak. Ovo je boja koja mi se najviše dopala iz cele kolekcije i zaista sam se obradovala što sam baš nju i dobila. Lak nosi naziv Pure Blues, a boju bih opisala kao zagasito svetlo plavu. Svetlo plave nijanse lakova su trenutno veoma popularne, a ova je jedna od onih koje sigurno ne ostaju neprimećene. 


Četkica je široka, ravno sečena i odlično raspoređuje lak po površini noktiju. Bočica je četvrtasta, sa veoma lepim zlatnim detaljima na poklopcu, a sadrži 9 ml. Lak je kremast, srednje gustine. Dva sloja su potrebna za boju kao iz bočice. Suši se prosečnom brzinom i ima sjajnu završnicu. Na noktima imam dva sloja laka i nadlak. 




Veoma mi se dopada kako ovaj lak izgleda na noktima i definitivno će biti često nošen u narednom periodu. Nažalost, ova kolekcija više nije dostupna, ali nikad se ne zna kada se neki lak može pojaviti u DM-u u onim korpicama sa sniženim proizvodima. :) 



Ukoliko vam se dopada prstenje* koje vidite na poslednjih par fotografija, možete ga pronaći na sajtu Zaful. U setu dobijate šest prstenčića srebrne boje, koji su jako lepo odrađeni. Prilično su mali, ali kod njih i jeste poenta da se nose na zglobovima prstiju. Više detalja o njima ovde

Dopada li se vama boja laka? :) 

*PR uzorci

12 comments:

  1. Super recenzija,draga!Catrice je duže vremena u Republici Srpskoj & ja ga jednostavno o b o ž a v a m.Ovo prstenje mi je divno.Jako dugo želim isprobati svetlo plavi lak za notke,tako da ću verovatno u skorije vreme isprobati ovaj. <3

    anastasjastyles.blogspot.ba <----------- novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da ti se dopada. :)
      Ukoliko naiđeš na njega obavezno ga kupi, odličan je. :)

      Delete
  2. To je taj sa SBD koji mi se mnogo dopao :) Divna boja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam se oduševila još kad sam ga videla u DM-u pre toga. :)
      Ispunila mi se želja da ga isprobam. :D

      Delete
  3. Boja laka je prelepa, a ja sam odusevljena tvojim noktima :D ♥

    Jana Lukic

    ReplyDelete
  4. Boja laka je prelepa :) ali prstenje je ono sto me je najvise odusevilo :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...