Thursday, March 30, 2017

Serbian Bloggers Day part 2

Prethodne subote održano je drugo po redu okupljanje blogerki, koje je osmišljeno kao prilika za upoznavanje i razmenu mišljenja i iskustava. Imala sam priliku da se upoznam sa devojkama koje dele moju strast prema kozmetici i ostalim ženskim temama, a nešto više o tome pročitajte u nastavku teksta. 



Pre svega, moram zaista da pohvalim Katarinu, Silviju i Veru, devojke koje su ovo druženje organizovale i potrudile se da ga brojni sponzori podrže. Zaista se iza svega vidi naporan rad i dobra organizacija. Takođe, drago mi je što sam upoznala sve devojke koje su bile prisutne, bilo je lepo opušteno ćaskati i konačno imati oko sebe ljude koji se interesuju za iste teme. :) 

Devojke koje su prisustvovale okupljanju i čije blogove bih vam preporučila da zapratite su:

Katarina  - Beauty by Kety
Silvija - SSforever Makeup1
Katarina - Koma Bunny
Ksenija - Karminisanje
Jelena - J'S Beauty Spot
Aleksandra - Alex Sparrow's Blog



Veliku zahvalnost dugujemo i sponzorima (Max Factor, Golden Rose, Byphasse, Multiaktiv, dm drogerie markt, Planeta kozmetike, Bioko, Farmasi, Revlon, Zoya Zec, kozmetikaiparfemi.rs), koji su nam obezbedili divne poklončiće o kojima ćete čitati u narednom periodu.  




Obavezno zapratite i fb stranicu Serbian Bloggers Day, kako biste bili u toku sa predstojećim dešavanjima i brojnim iznenađenjima koja vas očekuju. 

*sve fotografije su delo Vera Dimov photography

3 comments:

  1. Drago mi je sto ste se lepo provele i dobile divne poklone 😊 jedva cekam recenzije ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, baš je bilo lepo. Polako isprobavamo proizvode. :)

      Delete
  2. Thank you :) Feel free to do it on your blog if you like it so much ^^ Thanks for sharing! At this place, you can see more fashion things.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...