Friday, May 6, 2016

Matching Manicures #37 - Geometric

Danas je več petak i kasnim sa objavom ovog manikira, ali sam ipak želela da učestvujem u ovom zadatku i podelim ga sa vama. Tema ove nedelje je geometrijski print, a ja sam se odlučila za jednostavnu cik-cak šaru. 



Koristila sam:
- Essence Studio nails hardening nail base;
- Essie Pedal pushers;
- Eveline miniMax 936;
- Chevron trakice*;
- Golden Rose 3D Glaze top coat 09; 
- Golden Rose Gel look top coat. 


Na nokte sam nanela dva sloja Essie laka i sačekala da se potpuno osuši. Zatim sam uzela chevron trakice, koje sam dobila sa Born Pretty Store sajta. Ove trakice su veoma praktične kod izrade chevron tj. manikira sa cik-cak šarom. Na sajtu ih možete pronaći ovde, postoje u nekoliko različitih boja, a moje su metalik plave. Dovoljno su debele da ih možete jednostavno zalepiti i ukloniti sa noktiju, a da se šara ne razlije preko, što mi se ranije često dešavalo sa pretankim nail art trakicama zbog čega i izbegavam njihovo korišćenje. Bitno je da prilikom lepnjenja trakica bazni lak bude potpuno suv, a da trakice skinete odmah nakon nanošenja laka preko ili oko njih. 


Ja sam se odlučila da šaru uradim na dva nokta, tako da sam samo poređala par trakica, između njih premazala sloj Eveline laka i nakon toga odlepila trakice. Na domali prst sam nanela sloj GR nadlaka sa plavim i ljubičastim šljokicama, a na ostale nokte sloj gel nadlaka.




 Da li ste koristili trakice za nail art? Kakva su vaša iskustva sa njima?

Ukoliko želite da naručite nešto iz nail art odeljka sajta, slobodno se poslužite mojim kodom METAK31 i ostvarite 10% popusta na proizvode koji nisu sniženi. 


*PR uzorak

Pogledajte i manikire ostalih devojaka: 

6 comments:

  1. Jako lijepo urađeno, Essie lak mi se dopada :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Prilično sam razmišljala šta bih uklopila sa ovim Essie lakom, drago mi je da ti se dopala kombinacija. :)

      Delete
  3. Prelepoo!Super si uklopila boje 😍😍😍
    Divan ti je blog,zapratila sam ga,vilela bih i da ti pogledas moj 💕💕
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...