Saturday, January 9, 2016

Essence Merry Berry 01 Let's the berry-tales begin

Sigurna sam da ste svi već upoznati sa tim da nam je u decembru na police Lilly i DM drogerija stigla nova Essence kolekcija, pod nazivom Merry Berry. Kolekcija je prava praznična, sa prelepim bočicama i svetlucavim proizvodima. Nisam od onih koji odmah pohitaju da kupe nešto iz nove kolekcije, ali ova mi je bila toliko preslatka da sam danima obilazila drogerije u nadi da je stigla. Imala sam tu sreću da sam naišla na nju odmah i na miru uspela da izaberem ono što mi se činilo zanimljivim.



Jedan od proizvoda koji se našao u mojoj korpi je ruž, koji nosi simpatični naziv Let's the berry tales begin. Sviđa mi se to što se boja pakovanja slaže sa bojom ruža, a ima i zlatni detalj, koji se savršeno uklapa uz praznični koncept. U pitanju je ljubičasti ruž, hladnijeg podtona, koji mi se svideo još dok sam čitala recenzije blogerki iz Hrvatske (gde je kolekcija stigla znatno ranije), ali i jedini čijeg testera u tom trenutku nije bilo. Bez obzira na to, rešila sam da ga uzmem, pa kako bude. Ljubičasta u mom slučaju nikada ne može da omane. :)


Ruž je lagane formule, lepo klizi po usnama, ali se sa prvim slojem gotovo i ne primećuje, pogotovo ukoliko (kao ja) imate naviku da namažete balzam za usne neposredno pre nanošenja ruža. Drugi sloj će već popraviti situaciju i usnama dati tu boju bobičastog voća. Prilikom aplikacije treba voditi računa, zato što se može desiti da se malo razlije. Zbog toga preporučujem prethodno nanošenje olovke za usne, a moj predlog je Essence Honey Berry (o kojoj sam pisala u ovom postu).


Ovaj ruž me je malo razočarao u pogledu trajnosti. Čitala sam kako je sad kvalitet unapređen i da ovi ruževi dugo traju, međutim, sa mojim to nije slučaj. Već nakon pića će početi da bledi, a skoro potpuno će nestati nakon laganog jela. Slična situacija je i ako ništa ne jedem, jednostavno će sam od sebe početi da bledi već nakon par sati. Možda sam se ja samo previše navikla na mat ruževe, koji mi ostaju na usnama skoro čitav dan, ali bih zaista volela kada bi ovaj bio makar malo trajniji.


Sve u svemu, nijansa ruža mi se veoma sviđa, kao i samo pakovanje. U kombinaciji sa olovkom za usne, znatno duže traje i lepo izgleda na usnama. Cena mu je 309 dinara, što je veoma povoljno. 

Dopada li se vama ova nijansa? Da li ste kupile nešto iz ove prelepe kolekcije? :) 

8 comments:

  1. Super ti stoji. :) A znaš da sam ja ostala samo na hajlajteru, da ne gomilam karmine koje ne nosim često i lakove kojih imam previše. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ovaj karmin morala, a i tri lakića. :)
      Ponosna sam na sebe što ih nisam uzela sve. :D

      Delete
  2. Odlično ti stoji :D Pretpostavila san da neće baš nešto iznimno dugo trajati pa sam ih propustila, ionako iman priviše proizvoda za usne koje pitaj boga oćul ikad barem do pola iskoristit :')
    BTW trepavice eeeeeeeeeeeej!!! Brate mili :D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ponadala sam se kad sam pročitala da su unapređeni, ali dobro...neće se baciti. :)
      A trepavice su ovakve zahvaljujući Avon maskari, planiram post o njoj. Trep, trep. :*

      Delete
  3. Essence pravi najlepse proizvode defiitivno. Mozda nisu najboljeg kvaliteta ali izgled im je savrsen..♥♥ Hvala ti na ovoj recenziji jer sam bas sam se razmisljala oko ovog karmina..☺♥♥

    Na mom blogu je post "Kako postati streber" pa pogledaj. I uclani se ako zelis. :)http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za svoju cenu su i više nego dobri. :)
      Nadam se da će ti odgovarati karmin. :)

      Delete
  4. Nista nisam uzela iz ove limitirane linije :( Sad mi je baaas zao :( Super ti stoji karmin koleginice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta što nisi, bilo je finih stvarčica. :)
      Hvala, Sanja. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...