Tuesday, November 3, 2015

Oktobarski noviteti

Primetila sam da su postovi o mesečnim novitetima među najčitanijima, tako da sam odlučila da vam ih i ovoga puta prikažem. Nekako ih iz meseca u mesec ima sve manje, što je dobro (po moj novčanik). :) 



Prvi noviteti su bili Golden Rose mat ruževi u olovci. Kupila sam dve nijanse - broj 08 (boja mesa) i broj 12 (svetlo roze). Oduševljena sam lakoćom nanošenja, postojanošču i izgledom na usnama. Koristim ih gotovo svakodnevno, pogotovo ovu u boji mesa, a uskoro ću u nabavku još neke nijanse. Ogromna preporuka od mene. Koštaju 220 din, a ja sam ih kupila u parfimeriji "Altea" u Terazijskom prolazu. 


U oktobru je bio održan i Sajam kozmetike, na koji nisam otišla, ali sam svratila do Ultra Sun radnje na Novom Beogradu i kupila ono što me je interesovalo. Pritom je tada bio i akcijski popust od 15%, koji sam morala da iskoristim i počastim se nekim City Color stvarčicama. Uzela sam Contour Effects 2 paletu za konturisanje, mat ruž M27 Felicia i Photo Chic Soy Milk olovku za oči.


Sledeća grupa noviteta mi je najdraža, jer je to poklon koji mi je poslala divna Mila sa bloga GleeTree92. Paket je putovao iz Hrvatske tačno nedelju dana, a u njemu se našla gomila divota. Ne možete da zamislite moje oduševljenje kada sam videla čak 10 lakova za nokte! Zatim maskara, mat sjaj za usne, paletica senki, ukrasi za nokte...znači ne znam šta mi je lepše. Ovim paketom mi je ulepšala ceo taj tmurni mesec i jako sam zahvalna što je imam za prijatelja <3 Obavezno je zapratite, oduševićete se njenim nail art umećem i duhovitim stilom pisanja.


Dan nakon Milinog paketa, stigao mi je paket Eveline kozmetike. U njemu se našla Argan Keratin Liquid Silk maska za kosu (koristila sam je do sada dva puta i prilično su pozitivni utisci), ulje za zanoktice (koje predivno miriše), CC krema za osetljivu i umornu kožu i dva laka za nokte iz Color Edition linije, koju sam baš želela da isprobam. Nijanse koje sam dobila su u brojevima 918 i 919. 


Konačno su na Essence police u Lilly drogerijama stigle četkice iz Make me pretty linije i ja sam (nekim čudom) uspela da ugrabim one koje su mi se dopale. Odlučila sam se za tri velike četkice, namenjene za nanošenje bronzera, rumenila, pudera i hajlajtera i za ove dve male, koje su namenjene preciznom nanošenju senke. Cena većih četkica je bila oko 400-450 din po komadu, dok su manje oko 200-250 din. Zaboravila sam da slikam i Aura 3D blender, koji sam uzela u lokalnoj parfimeriji, po ceni od 360 din. 


Sa Dresslink sajta sam sredinom oktobra naručila set četkica i iznenadila se kada su stigle nakon samo 12 dana. Naručila sam set od pet velikih četkica za lice i set od 5 malih četkica za oči. Shipping je koštao bukvalno koliko i sama porudžbina, ali kada se uzme u obzir da za te pare ovde mogu da uzmem samo jednu do dve četkice, isplati se. Sve ukupno je bilo manje od 10 dolara, nisam platila nikakvu dodatnu carinu, jer su četkice stale u veći koverat.


Poslednji noviteti su stvari iz Avona. Postala sam zaluđena maskama za lice, pa sam iskoristila sniženje i kupila par maski iz Planet Spa linije, koju sve više obožavam. Uzela sam i jednu masku i tretman za kosu, a od moje Avon dame sam na poklon dobila ovaj divni Magic Effects Fringe topper. 


Kako vam se čine ovomesečni noviteti? Imate li želju za nekom recenzijom? 

12 comments:

  1. Super su ti noviteti, Essence cetkice su preslatke 😍 Iznenadjujuce brzo je stigla porudzbina sa Dresslinka, ja sam svoju cekala 20ak dana :D Moram da probam GR ruzeve :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znaš već i sama da sam se i ja iznenadila, ali samo neka je stigla. :)
      Ruževi su predobri za svoju cenu, mislim da bi ti se dopali. :)

      Delete
  2. Ove Essensove cetkice su preslatke :D

    ReplyDelete
  3. Bogme lepo si se ponovila. Eveline maska za kosu mi deluje zanimljivo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maska me je oduševila za ova dva puta koliko sam je koristila. Istestiraću je još malo, nadam se da će do kraja ostati pozitivni utisci. :)

      Delete
  4. kako ti se cine cetkce sa dresslinka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Četkice sam samo oprala, nisam stigla još da ih detaljnije isprobam. Mogu samo reći da su veoma mekane i da je samo sa jedne četkice otpalo par dlaka prilikom pranja.

      Delete
  5. Zavidim ti na Essence cetkicama! :D Vidim da su ove cetkice sa Dresslink sajta jako dobre i nadam se da e uskoro pisati recenziju! Sve u svemu, lepo si se ponovila,uzivaj! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćeš uspeti da pronađeš neku, vidim da su ove velike uglavnom rasprodate, dok ove manje viđam i dalje.
      Dok naučim za šta se koja koristi. :D

      Delete
  6. Ljubomorna sam :D sve je prelepo i paleta za konturisanje i ruzevi i lakovi a tek cetke :D <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...