Tuesday, November 17, 2015

Eveline Nail Therapy multi hranljivo ulje za zanoktice i nokte

Mislim da nema ni potrebe naglašavati koliko je bitna nega kože oko noktiju, koliko i samih noktiju. Osim raznih krema i gelova, ulja su sredstva koja se najčešće koriste u svrhu nege zanoktica. Na tržištu postoji nekoliko vrsta i raznih proizvođača, a ja ću vam preneti svoje utiske o ulju iz Eveline asortimana.



Prema rečima proizvođača, ovo je proizvod koji poboljšava izgled i stanje zanoktica, a u isto vreme jača i daje sjaj noktima. Uljana formula je jedinstveni sastav ulja avokada i ulja slatkog badema, dodatno obogaćen sa A, E i koktelom vitamina F, sa ciljem da obezbedi optimalnu dnevnu negu za suve, oštećene zanoktice i slabe, lomljive nokte. Ulje intenzivno vlaži zanoktice oko noktiju, sprečavajući njihovo cepanje i rast preko noktiju. Čini da ruke izgledaju uredne, a nokti savršeno glatki i pravilno negovani. Preporučeno je nanošenje na nokte i zanoktice svaki dan, a radi bolje apsorpcije može se i blago umasirati. 

Ovaj proizvod dolazi u kutiji, kao i svi Eveline tretmani, a sadrži 12 ml. Prva stvar koju sam primetila kod ovog ulja je bio divan, voćni miris. Izuzetno je prijatan i oseća se neko vreme nakon aplikacije. Ulje je srednje gustine, a četkica omogućava precizno nanošenje. Moja zamerka bi bila na izgled četkice, koja je u mom primerku prilično rasčupana, ali s obzirom da ne služi za nanošenje laka na nokte, može se preći preko toga.


U poslednje vreme su mi zanoktice i ruke uopšteno baš suve, tako da sam morala da pojačam njihovu hidrataciju. Za zanoktice već neko vreme koristim ovo ulje, tako što ga nanesem pomoću četkice, ostavim par minuta i zatim umasiram u kožicu oko nokta i na sam nokat. Ulje jeste malo masnije, ali nije lepljivo. Poredeći ga sa jednim od drugog proizvođača, koje sam imala prilike da isprobam, mogu da kažem da je ovo bogatije uljima, pa samim tim i bolje deluje na suvu kožu oko noktiju.


Ne koristim ga baš svaki dan, ali sam primetila znatno poboljšanje u izgledu zanoktica. Ne mogu reći da li deluje i na kvalitet noktiju, jer trenutno nemam takvih problema. U svakom slučaju, u te svrhe možete koristiti neki od tretmana, kao što je Eveline SOS tretman za nokte koji mi je prošle godine bio od koristi i pomogao sa problemima pucanja i listanja noktiju.

Osim ovog ulja, za negu koristim i Eveline Nail Therapy gel za uklanjanje zanoktica, tako što jednom nedeljno nanosim ovaj gel i potiskujem zanoktice ka gore, a zatim ih hidriram uljem. Kombinacija ova dva proizvoda mi se do sada pokazala efikasnom, pa vam je mogu preporučiti.


Koristite li vi ulja za negu svojih zanoktica?

*PR uzorak

16 comments:

  1. Konacno jedna stvar za zanoktice koja radi svoj posao :) Ja nema problem sa njima, ali mi se ponekad desava da se jave i da ne mogu da ih se otarasim, ali prodju i posle se ne pojavljuju dugo :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlično radi, a još i miriše fantastično. :)
      Nemam ni ja često problema sa njima, ali se ponekad jave, pa je dobro imati ovako nešto pri ruci. :)

      Delete
  2. Merkam ga već neko vreme, ali ga nekako uvek zaobiđem, jer imam za sada dovoljno ulja, a sporo se troše. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kada potrošiš to što imaš, isprobaj ovo, mislim da bi ti se dopalo. :)

      Delete
  3. Ja obično umasiram malo hladno ceđeno extra dev. maslinovo pošto to već imam u kuhinji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobra je ideja koristiti i to što imamo u kuhinji (maslinovo, kokosovo), svakako služi svrsi. :)

      Delete
  4. Nokti su ti prelepi :) Koristila sam 8 u1 i Sos od Eveline-a, a vec vidim sta je sledece :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. :)
      Drago mi je ako te je moja recenzija zainteresovala za kupovinu, javi utiske kad probaš. :)

      Delete
  5. Probala sam i bilo mi je super, za dve nedelje mi je problem bio rešen, sada ga čuvam za ne daj bože :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se i tebi pokazalo efikasno, treba ga imati negde u šteku. :D

      Delete
  6. dobra zanoktice za nokte ulje ali ja imam #eveline 8 u 1 ali ima drugo Miss Sporty to zanoktice za nokte ulje ali nije lepljivo samo masno ulje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Preporučujem i ovo, kada potrošiš to koje imaš. Eveline 8 u 1 hoće malo da isuši zanoktice, tako da će im ovo ulje povratiti hidratantnost.

      Delete
  7. Koristim ulja, videla sam ovo skoro, ali ću sačekati da makar jedno potrošim da opravdam tu kupovinu :D Trenutno koristim Depend ulje, i zadovoljna sam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam koristila ništa iz Depend asortimana, mada sam čitala da su im lakovi odlični za pečatiranje. :)

      Delete
  8. uzimma ga u obzir kada budem uzimala lakove jer mi se nokti listaju čim krenu s rastom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razmisli i o nekom tretmanu za jačanje noktiju, kad već imaš takvih problema.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...