Thursday, November 26, 2015

Eveline Agran Keratin Silk 8 u 1 maska za kosu

Lepa i negovana kosa je ono što mnogi prvo primete. Ne znam za vas, ali kada mi kosa ne izgleda dobro, ni ja se ne osećam lepo. Stoga se stalno trudim da nakon šamponiranja nanosim maske i često ih kombinujem, a jedna od onih koje već duže vreme koristim je Eveline maska za slabu i oštećenu kosu. 



Moja kosa je suva, hemijski tretirana već duži niz godina, farbana u razne nijanse plave. Pritom, jako se teško oblikuje i primorana sam da je stalno feniram kako bi bila koliko-toliko pristojna. Sve to je dovelo do velikih oštećenja, koja mogu makar malo da ublažim raznim preparatima za oporavak kose. Zbog toga se često odlučujem za maske koje su namenjene upravo suvoj i oštećenoj kosi, koje imaju zadatak da kosi pruže potrebnu hidrataciju.  

Proizvođač navodi da ova maska obezbeđuje profesionalnu negu i kompletnu regeneraciju kose, pružajući efekat 8 u 1, koji podrazumeva da: 
1. Intenzivno regeneriše strukturu kose;
2. Dubinski hrani;
3. Hidrira i izglađuje vlasi;
4. Omogućava lako oblikovanje;
5. Vraća sjaj kosi od korena do vrhova;
6. Povećava volumen;
7. Produžava trajanje čiste i oblikovane kose;
8. Štiti boju. 

Upotrebljava se tako što se određena količina nanese na celu dužinu mokre kose, a zatim ostavi da deluje minimum 6 minuta. Preporučeno korišćenje je 1-2 puta nedeljno.


Kada sam je dobila, iznenadila me je pozamašna količina od 500 ml, upakovana u veoma lepu plastičnu teglicu. Maska je zaštićena folijom, što je veoma pozitivno, jer ste na taj način sigurni da nije otvarana. Miris je predivan, ne preintenzivan, a maska izgledom i strukturom podseća na puding od vanile. Prilično je gusta, tako da vam neće biti potrebna velika količina. 

Masku koristim jednom nedeljno, a držim je na kosi makar 10 min. Već prilikom ispiranja osećam da mi je kosa mekša, a skraćeno je i vreme sušenja. Moje feniranje kose obično traje oko pola sata, a sa ovom maskom je taj proces skraćen na 15-20 min. Pritom, kosa bude veoma ravna i sjajnija, mekana na dodir. Izgleda zdravije, a samim tim doprinosi i da se lepše osećam. Efekat traje narednih par dana, što možete videti na priloženoj fotografiji, koja je snimljena dan nakon pranja.  


Ukoliko imate suvu i beživotnu kosu, koja se teško oblikuje, ova maska je moja najiskrenija preporuka. Količina od 500 ml će vam zaista dugo trajati, a efekte ćete videti već nakon prvog korišćenja. 

Koristite li redovno maske za kosu? Imate li neku preporuku?

*PR uzorak   

16 comments:

  1. Ovo definitivno moram probati :)

    ReplyDelete
  2. Definitivno cu da probam :) zadovoljna sam njihovim proizvodima ali ovu masku jos nisam probala :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam sve zadovoljnija brendom, do sada mi se sve što sam probala pokazalo kao dobro. :)

      Delete
  3. Evo mi male :D :*
    Danas san je gledala u dm-a i reko potroši nešto ženska glavo pa kupi :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Što bi ti rekla - princess <3
      Tvoja kosa nije oštećena kao moja (koliko sam mogla da steknem utisak sa slika), ali svakako isprobaj maskicu kad potrošiš to što imaš. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Na sajtu Mala kuća kozmetike (http://www.ekozmetika.rs/proizvodi.php?s_pro=5907609398406) je redovna cena 845 din, a trenutno je akcija od 10% popusta. :)

      Delete
  5. Zvuči savršeno, moram probati. :D Trenutno koristim neku Generinu sa crvenim poklopcem i pristojna je, mada moja kosa ne zahteva previše. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zavidim vama sa nezahtevnom kosom. :) Ja moram da stavljam sve i svašta da bi bila pristojna. :D

      Delete
  6. Volim isprobavati proizvode za kosu pa ću tako vjerovatno i ovo! :D

    ReplyDelete
  7. Preporuka Hedera Vita maska za ostecenu kosu :)

    ReplyDelete
  8. Svidja mi se sto kazes da je miris odlican! Svakako cu je potraziti! :D <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...