Monday, November 9, 2015

Dermix Anti Age Hydrator

Prefiks "anti age" mnoge uglavnom asocira na proizvode koji su namenjeni starijim osobama, pretežno onima preko 40 godina. Moram da kažem da sam i ja bila jedna od tih koji su smatrali da sve što je anti age, mora biti za starije. Nikada nisam obraćala pažnju na takve preparate, jer sam smatrala da mi nisu potrebni, a i cenovno su premašivali moj bužet. Međutim, da li je to zaista tako i da li sam i dalje mišljenja da samo osobe u "ozbiljnijim" godinama treba da koriste takve proizvode, pročitajte u nastavku teksta.


Prvi proizvod ovog tipa za koji sam se zainteresovala, a kasnije se i susrela sa njim, je Dermix Anti Age Hydrator, koji predstavlja hidratantnu kremu za lice. Može se koristiti i za dnevnu i za noćnu negu svih tipova kože, uključujući i masnu. Već sam ranije spominjala da je moja koža mešovita, ali više naginje ka masnoj, pogotovo u T-zoni, pa me je jako obradovala činjenica da i mi sa masnijom kožom možemo da koristimo ovu kremu. Na pakovanju je navedeno da ona obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju kože i ne masti je, a sadrži i antisolarni zaštitni faktor (SPF 15). Sve te činjenice su bile dovoljne da poželim da je isprobam, a dragi ljudi iz kompanije Dermix su se potrudili da mi tu želju i ispune.


Krema ima 50 ml i dolazi u jako lepom, za mene veoma kvalitetnom, pakovanju sa pumpicom. Čini mi se da mehanizam pumpice funkcioniše po sistemu potiskivanja ka gore (ako razumete šta hoću da kažem), tako da možete iskoristiti ceo proizvod. Posebno lep detalj je i to što je pumpica na "zaključavanje", a otvor je mali, tako da možete biti sigurni da se neće prosuti.


Sama krema je gusta, ali u isto vreme i nekako blaga i laka za razmazivanje. Ima prijatan miris koji mi je jako teško da definišem, ali me podseća na citruse. Veoma mala količima je potrebna za celo lice, otprilike jedna pumpica, koliko ja koristim. Na licu ne ostavlja mastan osećaj, a koža nakon njenog nanošenja postaje svilenkasta i glatka na dodir. Kremu koristim tako što je nanesem u tankom sloju na čisto lice, sačekam par minuta da je koža upije, a zatim počinjem sa nanošenjem šminke. Ono što sam primetila je da se šminka (CC krema ili tečni puder) lakše nanosi, nekako mi je lakše nego sa drugim kremama da je lepo rasporedim i izblendam. Iz tog razloga, mislim da je jako dobra kao podloga za šminku. 

Redovno je koristim otprilike tri meseca i za to vreme sam primetila poboljšanje u celokupnom izgledu kože. Ukoliko ste čitali moj post o Acne Intensive Formula setu, mogli ste da vidite u kakvom mi je stanju lice tada bilo, što od bubuljica koje su se intenzivno pojavljivale u tom periodu, što od crvenila. Korišćenje ove kreme, u kombinaciji sa pomenutim tretmanom, je dovelo do toga da sam sada mnogo zadovoljnija svojim izgledom. Crvenilo se povuklo, a tek povremeno se pojavi neka bubuljica. Naravno da mi lice nikada neće biti potpuno čisto, ostali su tragovi i proširene pore, ali se ja mnogo lepše sada osećam i verujem da je velikim delom zaslužna kombinacija ova dva proizvoda, koja se čak i preporučuje. Prosudite i sami na osnovu sledeće fotografije (na kojoj imam samo ovu kremu) da li je došlo do promena.


Sastav:
Aqua, Glyceryl stearate ,PEG-100 stearate, Vitellaria paradoxa (Shea butter), Cetearyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Isopropyl myristate, Simondsia chinensis (Jojoba oil), BHT, L-Lactic acid, Caffeine, Propylene glycol, Glycerol, Cyclomethylpolysiloxane, Tocopherol, Xanthan gum, Sodium benzoate, Titanium dioxyde, Fragrance.

Oduševljena sam ovom kremom i sigurno ću nastaviti sa njenim korišćenjem u budućnosti. Ova bočica mi je već pri kraju, tako da ću uskoro naručiti novu putem sajta proizvođača, gde je trenutno na popustu od 25%, a dostava je gratis. Zaista imam sve pohvale za Dermix, čiji proizvodi su domaće proizvodnje, bez parabena, ne testiraju se na životinjama i nekomedogeni su, što znači da vam neće zapušavati pore. Iskreno vam preporučujem da isprobate Anti Age Hydrator, bez obzira na godine i tip kože. Videćete da će vam koža lica vremenom izgledati sve bolje, a to je ono čemu svi težimo.

Da li ste do sada koristili neke anti age preparate? Kakvo je vaše mišljenje o njima?

8 comments:

  1. Zainteresovala si me za ovaj proizvod :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskreno ti preporučujem, svakim danom sam sve zadovoljnija. :)

      Delete
  2. U početku sam mislila da su ti preparati nemenjeni nekoj drugoj starosnoj grupi međutim, shvatila sam da je stvar u formulaciji proizvoda. U ovom slučaju reć Hydrator govori dovoljno jer lepotu kože i mladolikost čuva jedino hidratacija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, i ja sam tako mislila, dok nisam isprobala ovu kremu i razuverila se. :)

      Delete
  3. Lice ti je u mnogo boljem stanju definitivno i drago mi je sto si nasla proizvode koji ti odgovaraju. :) I ja sam godinama mucila muku i znam te probleme :/ ova krema bas zanimljivo deluje i super je to sto mozemo i mi mladji da je koristimo :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, Irena. :)
      Znaš i sama kako je teško boriti se sa tim, a ova krema može dobro doći kao dodatak nezi.

      Delete
  4. Ovaj hydrator i ja smo trenutno u velikoj ljubavi! Prija i mojoj suvoj i osetljivoj koži!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da ti odgovara. :)
      Odličan je zaista, a pritom je pogodan za sve tipove kože.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...