Monday, November 23, 2015

Born Pretty Store: Nail Polish Mixing Balls

Ne znam koliko ste upoznati sa "high end" lakovima, ali oni u svojim bočicama često imaju i malu metalnu kuglicu, koja služi za mešanje laka u samoj bočici. Ta ideja je dobra, pogotovo ako se radi o gustim i šljokičastim lakovima. Ovaj post će biti posvećen upravo metalnim kuglicama koje možete ubaciti u bilo koji lak, a koje sam dobila sa Born Pretty Store sajta. 


Kuglice su došle upakovane u plastičnu kesicu, a možete birati između većeg ili manjeg pakovanja. Ja sam izabrala manje, koje sadrži 20 kuglica. Možete ih pronaći ovdeŠto se tiče same upotrebe kuglica, nema mnogo mudrosti...jednostavno uzmete kuglicu i ubacite je u lak. Zatim malo promešate lak i to je to. 

Ja sam namerno izabrala lak tj. top coat koji sam htela da razredim (tačnije, već sam ga razređivala, ali nikada nisam mogla lepo da ga izmešam). Nisam ni bila svesna koliko se zgusnuo, dok nisam ubacila kuglicu, a ona nije mogla ni da mrdne. To mi je bio znak da treba da dodam još razređivača, a što sam više dodavala i mešala, kuglica je polako počela da se pomera. Nakon toga sam uspela da nanesem željeni nadlak. 



Smatram da su ove metalne kuglice jako korisne, pogotovo ukoliko imate dosta gustih lakova i nadlakova koje jednostavno ne možete da normalno nanesete na nokte, a ne biste da ih bacite. Nisam pokušala da ih koristim na nekom manje zgusnutom laku i bez razređivača, ali prema komentarima koje sam čitala na sajtu, izgleda da bi i tako mogle da se uspešno iskoriste.

Kako se vama čini ova ideja?

Ukoliko vam se dopada nešto iz nail art odeljka sajta, slobodno se prilikom poručivanja poslužite mojim kodom METAK31 i na taj način ostvarite 10% popusta na iznos porudžbine. 


*PR uzorak

16 comments:

  1. Ovo je super korisna stvar. :) Ja obicno cuvam potrosene lakove koji imaju kuglice pa ih prebacim u one koji nemaju. Ne znam da li znas ali i u drogerijskim lakovima ima kuglica. Recimo Eveline, Loreal i Rimmel.... kao i u svim lakovima srednjeg cenovnog ranga poput Opi-ja. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam primetila da Eveline i Rimmel lakovi imaju kuglicu, baš si me sad zaintrigirala. :)
      Loreal lakove nisam koristila do sada, a imam samo jedan OPI...mada ja OPI računam u skuplje. :D

      Delete
  2. Odlican post!Ovo je veoma korisna stvar!
    joxykutak22.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nisam primetila kuglice. Ali mi se svidja ideja. Odlična je za one koje ne žele da se oproste od omiljenog laka koji nije više u prvobitnom stanju. Meni se to dešava baš često. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda bi ti se dopale, mogla bi da povratiš život tim lakovima. :)

      Delete
  4. Bas su dobru stvar smislili :) nervira me kad u nekim lakovima nema ovih kuglica pa ga muckam kao luda i napravim mehurice -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgleda da sam ja jedina koja nije primetila nikada te kuglice u lakovima. :D

      Delete
  5. kuglice su zakon, i meni su spasile pristojnu hrpicu lakova :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš me zanima kako će se pokazati sa nekim lakovima. :)

      Delete
  6. Ne pamtim kada sam zadnji put videla lak sa kuglicom, nisi jedina. Zato sam sačuvala keramičke perlice kad jednoj narukvici nije bilo spasa, pa mi one služe kao pomoć pri mućkanju. Šta koristiš da razrediš guste lakove? Probala sam sa nekoliko acetona i uspem da lak iskoristim za još jedno mazanje, ništa duže. :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš sam pogledala posle Marrynog komentara svoje Eveline lakove i zaista se vidi na dnu kuglica. :)
      Lakove nikada nemoj da razređuješ acetonom, jer on služi upravo za uklanjanje lakova tj. njihovo razgrađivanje, ne može im pomoći. U Alexandar cosmetics-u se mogu naći Seche i Poshe razređivači...ja sam uzela Poshe jer je skoro tri puta veći, a cena je tek nešto nešto veća od Seche.

      Delete
  7. Imam jedan lak sa kuglicom, ali sad uopšte ne mogu da se setim koji. :D
    Super korisna stvar, što Marry reče!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da sam samo ranije imala ovo, verujem da bih spasila neke lakove. :)

      Delete
  8. Da imam ga u Calvin Kleinu super je 😉

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...