Friday, May 15, 2015

Born Pretty Store: Black Stamper and Scraper

Ovim postom završavam sa recenzijama sadržaja mog prvog paketića sa Born Pretty Store sajta. Poslednji proizvod, odnosno set o kome vam pišem su pečat i grebalica, koje možete pronaći ovde. Moram da pohvalim to što je pečat bio prilično zaštićen, obložen sa dosta one penaste folije. Nije bilo nikakve šanse da se ošteti, pa bih volela i da su ostali proizvodi bili tako ušuškani.



Pečat je četvrtastog oblika, silikonski i veoma mekan. Baš sam se iznenadila koliko je gumen i zanimljiv za stiskanje. :D 

Površina mi je velika, tako da pokriva (ili bi trebalo da pokriva) i veoma dugačke nokte. Pre upotrebe ga je potrebno malo isturpijati, kako bi izgubio na sjaju i mogao da se koristi. To sam i uradila, stavila lak na pločicu, povukla grebalicom...i ništa. Apsolutno ništa nisam uspela da uhvatim na pečat. Ponovo sam ga turpijala, čistila i rezultat je bio malo bolji - uspela sam da uhvatim možda pola motiva. :/ 


Prilikom upotrebe ne treba jako pritiskati pločicu, već samo blago pečatom preći preko, ali ni tako nisam postigla uspeh. Čisti se tako što se selotejpom tapka po njegovoj površini i zaključila sam da to funkcioniše i kod jednog tvrđeg pečata koji imam od ranije. Što se tiče grebalice, nisam primetila da oštećuje pločice, tako da je sasvim solidna.

Čitala sam dosta pozitivnih recenzija i radila sve što su druge devojke pisale, ali jednostavno nisam uspela da postignem pozitivan efekat sa njim. Još jedna negativna stvar je to da mi se pečat odvojio od osnove i kad god se turpija on ispada.  

Moj zaključak je da ili ja ne znam da radim sa ovim pečatom ili je jednostavno ovaj primerak loš. U svakom slučaju, pogledajte i Milinu recenziju istog, koja je očigledno imala uspeha sa njim.

Ukoliko želite da naručite nešto iz nail art ponude sajta, poslužite se mojim kodom METAK31 i ostvarite 10% popusta na celokupan iznos narudžbine.


*PR uzorak

16 comments:

  1. Neke pločice i neki lakovi zahtevaju tvrđi pečat, neki zahtevaju mekši. Mislim da samo nisi našla dobru kombinaciju pločice i laka za ovaj pečat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se sa tobom, treba još da vežbam i utvrdim koja kombinacija je odgovarajuća. Za sada je ovako, nadam se da ću imati više uspeha sa njim kasnije.

      Delete
  2. Pisala sam u komentarima na Cajkinim kandzama, clanak poredjenje pecat, o mom iskustvu sa ovim pecatom. Moje iskustvo je da mu treba "zestoko" prajmovanje da bi proradio. (Ne onako nezno i pazljivo kao sto vecina preporucuje.) Trebalo mi je 4 sata da proradi. Prvo nije kupio sliku uopste, pa malo vise, pa pola slike i konacno celu. Ja sam ga prvo brisala gumicom, pa onda alkoholom i na kraju turpijala, pa alkohol, pa turpijanje . . .
    I naravno zlatno pravilo NE STISKATI skoro nikako. Blago prisloniti. (Ovo je bas tesko ako si pecatirala gumeni pecatima, bar je meni bilo.)
    Samo nastavi da pokusavas i proradice sigurno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čitala sam baš taj njen članak, dosta mi je pomogao. Hvala ti na ovim dodatnim savetima, svakako ću pokušavati opet. :)

      Delete
  3. Baš šteta što se nisi snašla, verujem da ćeš već uspeti. :) Meni inače ovi njihovi pečati deluju dobro, trebao bi mi jedan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da hoću. Pečat je inače baš dobar za duže nokte, verujem da bi ti se svideo. :)

      Delete
  4. Ja od BPS imam neki duguljasti pečat XL i meni je sasvim ok.
    Što se tiče scrapera ja sam odlučila ga zamjeniti sa plastičnom karticom. Tako mi više paše.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam uglavnom radila sa karticom, ali sam isprobala i sa ovom grebalicom.
      Pečat ću morati još da turpijam i osposobim za rad. čim nađem malo više vremena. :)

      Delete
  5. Ja duuugo nisam bila na Ti s pečatiranjem (iako ne tvrdim da sad jesam, ali sam napredovala :D), no onda sam pogledala par tutorijala na YT koji su mi pomogli, jer sam došla do zaključka da sam pritiskala pečat pod krivim kutem i zato nisam uspijevala prenijeti uzorke!
    Malo guglaj, bit će bolje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti si sada i više nego na Ti sa pečatiranjem. :D
      Gledaću tutorijale i dalje, ne predajem se. :)

      Delete
  6. mene ovaj pečat zanima i planiram ga naručit jer ovaj koji ja imam je pretvrd pa jedva čekam da i ovog uzmem a u planu su i oni sa ebaya tako da ih imam vise i da vidim s kojima je bolje raditi na pojedinim pločicama i lakovima

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sa ovim silikonskim i dalje nisam našla zajednički jezik. Ako voliš ovakve pečate onda ga naruči, makar za probu. :)

      Delete
  7. Dali si birala stvari za recenziju iz onog posebnog odjeljka za free samples ili

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poslat mi je link sa proizvodima koje mogu da izaberem, prvi put je bilo u vrednosti od 10 dolara.

      Delete
    2. OK,hvala na odgovoru :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...