Sunday, May 10, 2015

Aura Nail Beauty 205 Cream

Prošlog meseca sam vas obavestila da sam od Aure dobila pozamašan paketić proizvoda i pokazala vam njegovu sadržinu (ukoliko ste propustili možete pogledati ovde). Najavila sam da ćete o nekim proizvodima imati prilike da čitate, a prvi među njima je lak za nokte, iz Nail Beauty linije.



Aura Nail Beauty lakovi dolaze u četvrtastoj bočici, zapremine 10,5 ml. Oblik bočice mi se veoma dopada i jednostavan je za rukovanje. Četkica je pljosnata, uska i ravno sečena. Obično mi ne odgovaraju te uske četkice, ali ova je malo duža od uobičajenih i lepo raspoređuje lak po površini noktiju. Veoma je pogodna za nešto duže nokte, kakvi su moji trenutno. 


Boja laka varira od bež do puder roze boje, u zavisnosti od osvetljenja. Na suncu se vidi i blagi šimer koji poseduje i koji mu daje dodatnu dozu elegancije. Formula ovog laka je čisto savršenstvo. Veoma je kremast, ne razliva se sa strane, ravnomerno se nanosi i brzo suši. Dok nalakiram nokte jedne ruke, nokti na drugoj ruci su već suvi, što me je prilično iznenadilo, s obzirom na njegovu boju. Navikla sam na to da se pastelni lakovi nešto duže suše, ali sa ovim to nije bio slučaj. Jedina zamerka koju imam tiče se pigmentacije. Za postizanje pune boje su mi bila potrebna tri tanka sloja, ali je krajnji rezultat toliko prelep, da ni to ne mogu mnogo da mu zamerim. :)



Na bočici je naznačeno da mu je trajnost i do 7 dana, što u slučaju ove boje ne mogu da potvrdim. Nakon pet dana je počeo da se blago oštećuje na vrhovima pojedinih noktiju, ali kako nemam običaj da toliko dugo nosim jedan lak, mislim da je i to sasvim zadovoljavajuće. Preživeo je i pranje kose, tako da zadovoljava i standarde izdržljivosti. Pritom, nisam nanosila top coat, pa imajte u vidu da bi sa njim verovatno i duže trajao. 


Oduševljena sam ovim lakom u svakom pogledu, tako da svakako preporučujem da ga isprobate. Učiniće da vam ruke deluju veoma elegantno, a mislim da bi jako lepo izgledao i na kratkim noktima. Možete ga nositi u svim prilikama i ukombinovati u svaku odevnu kombinaciju. 

Volite li pastelne lakove? Da li ste do sada koristili neki iz Aurinog asortimana? 

12 comments:

  1. Ako stvarno traje 5 dana onda je super! :D
    Nisam probala ni jedan lak iz te linije,jer me odbija pakovanje,meni je užasno (pri tom ne mislim na tanku četkicu jer baš takve i volim) ,ali ću im verovatno dati šansu jer mi se boja svidja.
    Mada opet me odbija i što mu treba 3 sloja. :/
    Kod mene se zna,jedan,eventualno dva sloja,sve ostalo su mi nule od lakova.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakovanje me podseća na GR Rich Color, koje mi je super. :)
      Slažem se sa tim da više volim lakove kojima su dovoljna najviše dva sloja, ali ovaj je jako svetao, pa je ipak potrebno staviti tri tanka. Mislim da su druge boje iz kolekcije pigmentovanije, tamniije su. Imam baš još jedan za probu, crveni...pa ću videti kakva će sa njim biti situacija. :)

      Delete
  2. Kako je lep nudać, baš ti lepo stoji!

    ReplyDelete
  3. baš je jako lijepa nijansa :) slatka i elegantna
    šteta što nemam Auru blizu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada. :)
      Nadam se da će Aura doći uskoro i kod vas. :)

      Delete
  4. Nijansa je savrsena, prelijep je, moram ga i ja potraziti ionako nemam ni jedan nude lak, ovaj ce mi biti odlican :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će i tebe oduševiti. :)
      Jedino to što treba staviti tri sloja je mali minus, ali dobro. :)

      Delete
  5. Nijansa je odlicna za prolece, nezna i zenstvena, bas mi se dopada. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se sa tobom, savršena je za ovo doba godine. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...