Sunday, November 26, 2017

Essence Super Last Eyeliner

Za ajlajnere sam počela da se interesujem pre samo par godina i sećam se da je prvi koji sam kupila u tom periodu bio upravo jedan brenda Essence. Pakovanje je bilo drugačije u odnosu na ovaj, ali su im karakteristike veoma slične. Zapravo, može biti da je samo pakovanje dizajnerski izmenjeno, a da je u pitanju isti proizvod. 



Ovaj lajner nosi naziv Super Last i oznaku 18h, što verovatno znači da može potrajati toliko na kapcima. Ono što ja mogu potvrditi je trajnost od 12h, koliko sam ga ja u dva navrata nosila, bez ikakvog razmazivanja ili preslikavanja. 

Posebno me oduševljava njegov aplikator koji je dugačak, fleksibilan, a u isto vreme i dovoljno čvrst. Sužava se pri vrhu i tako omogućava da doprete do samih uglova kapaka. 


Savršen je za osobe sa krupnim očima jer omogućava njegovo nanošenje iz par poteza. Takođe je dobar i za one koji nisu vični nanošenju lajnera, zato što se ne suši suviše brzo i daje dovoljno vremena za eventualne popravke. Aplikator je takav da sa njim možete izvući precizne linije, kako deblje, tako i one tanje. 

  
Završnica ovog lajnera je blago sjajna, intenzivno crne boje. Uklanja se bilo kojim sredstvom za skidanje šminke i pri tome se ne razmrljava mnogo oko očiju, što mi je bitno kod uklanjanja ovakve vrste proizvoda.

Ovo je definitivno ajlajner koji mi se do sada pokazao najpraktičnijim što se tiče nanošenja, a i efekat koji daje mojim očima je zadivljujući. Cena ovog proizvoda je 379 dinara, a može se pronaći i u vodootpornoj verziji.   

Koristite li vi ajlajnere? 

*PR uzorak

6 comments:

  1. Nisam ga isprobala do sad,ali deluje mi zaista obećavajuće,pogotovo po ovoj ceni.Moram obavezno da ga nabavim!Sjajan post kaoi uvek <3
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Koliko su slike predivne, odusevljena sam! Moram da kupim movi ajlajner, cini mi se da je ovaj dobar. Odlicna recenzija, divne fotke jos jednom :)
    https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  3. Bas cu da ga probam,ovaj nisam koristila.Posebno mi je primamljiva postojanost,a i pigment mu je odlican.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam se iznenadila koliko dugo traje bez ikakve promene. Definitivno otkriće za mene. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...