Thursday, May 18, 2017

Farmasi set krema za ruke

Ja sam jedna od onih osoba koja ruke mackaju po ceo dan, jednostavno ne mogu da podnesem osećaj suvih ruku i uvek imam neku kremu sa sobom. U torbi se trudim da nosim manje kreme, koje ne zauzimaju mnogo prostora, a upravo takve su Farmasi kremice o kojima ćete čitati u nastavku. 



Prvo što mi je zapalo za oko je veoma lepo, šareno, pakovanje. U njemu se nalaze četiri kreme različitog mirisa, a u pitanju su vanila, lavanda, verbena, karite i ši puter. Svaka kremica sadrži 30 ml i praktičnog je pakovanja, savršenog za nošenje u torbi. 


Prva koju sam isprobala je od cveta verbene i moram da priznam da mirisom nisam preterano oduševljena. Ja generalno ne volim miris cveća (alergije), a ovaj mi deluje prilično veštački. Sama kremica je ređe teksture, brzo se upija i ostavlja lagani film na rukama nakon nanošenja. Sve kremice su iste teksture, a razlikuju se što se tiče mirisa. Vanila je jako slaba, gotovo se i ne oseća. Karite i ši buter je prijatnog, blagog mirisa, ujedno i moj favorit od svih ovih krema. Lavanda se najjače oseća i jako se dopada drugarici koja obožava miris lavande.


Moje mišljenje je da ovo nisu kreme za one sa izrazito suvim i ispucalim rukama. Ukoliko imate takve probleme, savetujem vam da ovaj set preskočite. Mislim da su kreme dobre za svakodnevno mackanje ruku nakon pranja sudova, pranja ruku ili bilo kakvog dodira sa vodom. Takođe, veoma dekorativno pakovanje ih čini lepim poklonom.

Farmasi proizvodi se prodaju kataloški, a na njihovoj fb stranici se možete više informisati o tome kako postati njihov član ili naručiti proizvode koji vam se dopadaju.

Koristite li Farmasi kozmetiku?

*PR uzorci  

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...