Thursday, February 16, 2017

3 in 1

Modni trendovi se menjaju gotovo svakodnevno i veoma ih je teško ispratiti. Nisam osoba koja slepo prati dešavanja i savete modne industrije, ali se trudim da koliko-toliko budem u toku. Ono što je bilo veoma aktuelno tokom zimske sezone, a vidim da će se nastaviti i u narednom periodu, jeste pliš, vezeni detalji i bomber jakne. 


Ono što je zanimljivo je to da ja imam odevni predmet koji je miks ta tri trenda, kako ja volim da kažem 3 u 1. Reč je o crnoj plišanoj bomber jakni* sa sajta Zaful, koja po sebi ima vezene cvetove u crvenkastim i belim tonovima. Veoma je mekana, vez je dobro urađen i nije prenatrpan. Ova jakna je očigledna kopija jakne iz Zare (ista ovakva se mogla naći tamo), čak su iskopirali kompletnu deklaraciju i samo promenili naziv u Zbra. :D Sve u svemu, nosiva i kvalitetno napravljena jaknica. Volela bih da su rukavi za nijansu duži, ali osim toga nemam drugih zamerki. Mislim da će mi lepo poslužiti u prolećnim danima, mada je i sad povremeno nosim ispod kaputa. 





Zaful je sajt koji mi se do sada pokazao kao najbolji kada je garderoba u pitanju i zaista mi se dopalo sve što sam do sada isprobala. Imate moju iskrenu preporuku za kupovinu sa njega. Stvari su istog, ako ne i boljeg, kvaliteta kao i u mnogim radnjama po šoping centrima, a cene znatno niže. 

Dopada li se vama jaknica? 

*proizvod sam dobila na iskrenu recenziju

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...