Thursday, January 5, 2017

Essie Thigh High

Ukoliko pratite moju fb stranicu i instagram profil mogli ste da vidite da sam nedavno podelila fotografiju moje trenutne kolekcije Essie lakova za nokte, koji su postali i moji omiljeni. Njih kupujem sasvim neplanirano jer se često desi da mi neka nijansa privuče pažnju toliko da moram da je posedujem. Jednu od njih ću vam predstaviti u ovom postu, a ona nosi naziv Thigh high.


Thigh high je predivna bordo nijansa sa metalik crvenim šimerom, koji se naročito primećuje na direktnoj i veštačkoj svetlosti. Srednje je gustine i odlično se razmazuje po površini noktiju. Dva sloja su potrebna za punu pokrivenost i boju kao u bočici, a sloj nadlaka će ovom laku dodati posebnu dozu dubine i još lepši sjaj. Ovo je prelepa praznična boja koju nanosim već drugi put zaredom i iznova se divim njenoj lepoti. 


Na svim fotografijama imam dva sloja laka i nadlak, a poslednja je snimljena sa blicem kako biste mogli da vidite taj metalik odsjaj. 







Loša stvar je to što mislim da ovaj lak više nije dostupan u standardnoj ponudi. Ja sam ga kupila za veoma male pare pre nekoliko meseci jer mu je isticao rok i zbog toga je cena bila znatno snižena. Međutim, smatram da je kod lakova za nokte rok nebitan jer posedujem neke lakove koji su stari i do pet godina, a ništa im se nije promenilo, dok su se neki zgusnuli nakon par korišćenja. Imate li vi sličnih iskustava? 

Svakako mislim da vredi zaviriti u one korpice sa sniženim lakovima u Lilly i DM drogerijama, možda možete pronaći ovaj ili neki drugi primerak. Ja sam tako kupila nekoliko Essie lakova koji su se pokazali i više nego dobri i upotrebljivi. :) 

Koristite li Essie lakove? Dopada li vam se ova nijansa?

8 comments:

  1. Woow, ovaj lak je predivan :)
    Zapratila sam tvoj blog :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ReplyDelete
  2. Meni nema do Essie lakova! Najduže mi traju, pigmentacija im je savršena i nema te nijanse koju ne bi htjela hehe. Ova mi se jako sviđa, mislim da ide odmah na wishlistu :)
    Iva

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni su se Essie lakovi pokazali kao jedni od najboljih. :)
      Baš imaju divnih nihansi, ukoliko ovaj pronađeš obavezno ga uzmi. :)

      Delete
  3. Boja je savršena!

    www.bymajamladenovic.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...