Tuesday, January 3, 2017

BURRA mleko za telo

Kako dođu hladniji dani tako i moja koža postaje suva i dehidrirana, čak toliko da počinje da me zateže i svrbi. Neretko krene i da se peruta i to mi je jedan od prvih znakova da moram da joj posvetim više pažnje i počnem da koristim neki proizvod namenjen suvoj koži i njenoj hidrataciji. Upravo tome služi Burra mleko za telo, o kojem ćete moći više da saznate u ovom postu.



Burra kozmetiku proizvodi domaća kompanija Esensa iz Beograda. U svom asortimanu imaju brojne medicinske i kozmetičke proizvode, a Burra se izdvojila kao brend koji je namenjen dubinskoj nezi i regeneraciji kože.

Proizvođač navodi da je ovo mleko za telo namenjeno svakodnevnoj nezi i zaštiti normalne do suve kože. Formulisano je prema fiziološkim potrebama kože, obnavlja hidrolipidni film na površini kože, poboljšava njenu strukturu i izgled. Koža postaje glatka, nežna i elastična. Mleko je bogate kremaste strukture, brzo se apsorbuje i ne ostavlja mastan trag. Trenutno izaziva prijatan osećaj na koži.

Složila bih se sa navodima proizvođača, jer smatram da ovo mleko zaista radi ono što je i obećano. Srednje je gustine i veoma lako se razmazuje. Pregusta struktura nekih mleka za telo i mastan film koji ostavljaju je ono što me je odbijalo i zato sam ih izbegavala. Sa ovim je situacija sasvim drugačija. Brzo se upija, što je veoma važno naročito ukoliko negde žurite ili jednostavno ne želite da čekate dugo, a prijatan miris se veoma diskretno oseća na telu. Koža mi nakon njegove upotrebe zaista bude glatka i hidrirana, nema onog užasnog osećaja svraba i zatezanja.


Burra mleko za telo se može pohvaliti i odličnom sastojcima, kao što su: ši buter, kakao buter, arganovo ulje, urea, skvalan i bademovo ulje, koji u kombinaciji doprinose intenzivnoj nezi i hidrataciji kože, vraćajući joj mekoću i elastičnost. Ne sadrži parabene. Upakovano je u tubu od 200 ml, koja izgledom deluje mnogo veće. Cena je oko 700 dinara.

Kao manu bih izdvojila slabiju dostupnost Burra kozmetike u drogerijama. Videla sam da se može pronaći u nekim bolje opremljenim apotekama, dok u Lilly drogerijama više nije dostupna (prema onome što su mi prodavačice rekle).

Smatram da je ovo proizvod vredan pažnje, pogotovo ako mučite muku sa suvom kožom. Meni u ovom periodu savršeno odgovara i nastaviću da ga koristim.

Da li ste koristili nešto od Burra kozmetike? Imate li neku preporuku?

*PR uzorak 

6 comments:

  1. Obožavam ovo mleko za telo i ne mogu da odlučim koje mi je bolje ovo ili dermix body balm :)

    ReplyDelete
  2. Podržimo domaće! Burra je na akciji 50% u Liliju, vredi iskoristiti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, a meni je prodavačica pre par meseci rekla da Burre više nema u Liliju. Sad znam da je tražim tamo kad mi zatreba. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...