Friday, December 30, 2016

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick (nijanse 01, 04, 08)

Sećate li se pomame kada su se ovi Golden Rose mat ruževi pojavili pre nekoliko meseci? Mislim da nije bilo osobe koja je ostala ravnodušna na recenzije svih blogerki koje su o njima pisale i koja nije odmah požurila da ih kupi. Priznajem da sam i ja bila među onima koje su se ovim ruževima najviše obradovale i od trenutka kada sam ih dobila sam jedva čekala da ih isprobam.



Nijanse koje sam ja tad dobila su u brojevima 01, 04 i 08. Ruževi su upakovani u crne mat kutijice, a ambalaža je od čvrste plastike sa mat crnim poklopcem i sadrže 5,5 ml. Na pakovanju je naznačeno da su otporni na poljupce i da se ne preslikavaju. Aplikator je pljosnat i pogodan za precizno nanošenje na rubovima usana.


Prva nijansa koju sam isprobala je bila najsvetlija, odnosno br. 01. Bila sam oduševljena bojom koju sam videla u bočici, ali ne i onom koju sam dobila na usnama. Na usnama je dosta svetlija, a primećujem da je kod svih nijansi boja različita nego u bočici. Ono što je bila moja prva greška je to što sam stavila predebeo sloj i samim tim mi je ruž bio neravnomerno raspoređen po usnama, a to sam pogoršala time što sam pokušala da popunim te praznine. Ne moram ni da pričam da to nije ličilo ni na šta i da sam odmah sve skinula. Prvi susret sa ovim ružem mi je bio negativan i odustala sam od njega. Meni generalno ovakve nijanse ne stoje, pa samim tim i izbegavam da ih nosim.


Čitajući recenzije kako su ovi ruževi savršeni, ne skidaju se i ostaju na usnama i nakon jela i pića, rešila sam da ponovo isprobam neku nijansu. Ovaj put je izbor pao na 04. Poučena iskustvom sa prethodnim primerkom, stavila sam tanji sloj i uspela da ga ravnomerno nanesem. Boja je nekako vukla na koralno, ali mi se dopala kako izgleda. Za ovaj ruž sam dobijala najviše pohvala, tako da je postao moj omiljeni i rado nošen. Jedino sa čim se ne bih složila je da može da preživi jelo. Meni se skidao sa rubova usana i posle nekog vremena blago pucao na usnama. Međutim, boja mi se toliko sviđa da sam i to rešila da mu oprostim. :) 


Poslednja nijansa je br. 08. U pitanju je vrišteća pink nijansa čijom bojom sam najmanje bila oduševljena, ali koja se pokazala kao najtrajnija na usnama i najteža za skidanje. Ostavlja prilično jak stain, tako da bih vam za njeno uklanjanje preporučila neko jače sredstvo za skidanje šminke. Ovo je nijansa za koju mislim da plavušama odlično stoji i koristila sam je u letnjem periodu. 


Na narednim fotografijama možete videti swatcheve na ruci i izgled ovih nijansi na mojim usnama. 

01 - 04 - 08

01 - 04 - 08

Savet koji mogu da vam dam kada su ovi ruževi u pitanju je da pazite kako ih nanosite tj. da ih nanosite u veoma tankom sloju. Nikako nemojte pokušavati da dodate sloj preko, jer će izgledati veoma loše. Brzo se suše i budu potpuno mat. Imaju veoma lep miris vanile i ne isušuju usne, što je jedna od pozitivnih strana.

Bez obzira na to što mi početak sa ovim ruževima nije bio sjajan, dala sam im novu priliku i sebi kupila još par nijansi. Sa njima imam sasvim drugačija iskustva, tako da ne znam da li je do drugačije formule ili sam ja naučila da ih koristim pravilno, ali možete očekivati i njihove recenzije u narednom periodu. 

Da li ste koristili ove nijanse GR tečnih mat ruževa? Kakvi su vaši utisci?

*PR uzorci

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...