Tuesday, November 15, 2016

Dresslily Haul

Tema današnjeg posta će biti garderoba koja mi je nedavno stigla sa Dresslily sajta. Jedan deo porudžbine mi je stigao posle manje od nedelju dana, dok sam drugi deo čekala nešto duže. Ukoliko vas zanima šta sam to izabrala i kakvi su mi utisci, nastavite sa čitanjem ovog posta. 



Prva stvar koju sam naručila, i prva koja mi je i stigla, jeste jakna* od eko kože sa dodacima u vidu nekog teget, blago rastegljivog materijala. Jakna mi se jako dopala na fotografiji, ali uživo nije bila ni približna izgledu sa sajta. Malo je reći da sam se jako razočarala kada sam je videla, a pritom je imala užasan miris. Blago rečeno užasan. Teget deo je mnogo jače boje nego na slici, a još jedna loša stvar je to što jakna nema postavu. Zaista ne znam zašto Kinezi izbegavaju stavljanje postave u neke ovakve komade garderobe. Kada sam je oprala, uspela sam da se otarasim tog groznog mirisa i odlučila sam da dam šansu ovoj jaknici. Ne stoji toliko loše, ali bih je pre okarakterisala kao neki sakoić. Veličina koju sam uzela je XL, mada je prilično mala i mislim da odgovara nekoj M ili L. 

Jakna
Na sledećih par fotografija možete da vidite kako izgleda uživo.


Sledeća stvar koju sam naručila i koju sam čekala duže od dve nedelje je sivi džemperić*. Njim sam delimično zadovoljna. Reč je o tankom džemperiću na V izrez, koji može da se nosi blago spušten na jedno rame. Prilično je providan, tako da sam ja ispod obukla crnu majicu na bretele. 

Džemper

Prvo iskustvo sa garderobom sa Dresslily sajta mi nije baš najpozitivnije, tako da nisam sigurna kakav je kvalitet drugih stvari koje imaju u ponudi. Videla sam da imaju dosta nekih sitnica za kuću, pa možda sledeći put naručim nešto od toga, a garderobu ipak ostavim za neke druge sajtove za koje provereno znam da su dobri. 

Kako se vama čine jakna i džemper? 

*proizvode sam dobila na iskrenu recenziju 

11 comments:

  1. Dzemperic je sladak,ali samo da je maxi dužine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, baš bi bio odličan da je makar malo duži.

      Delete
  2. Dzemperic mi deluje da i nije bas od prijatnog materijala,jaknica onako nista posebno 😕 svaka cast na iskrenom postu ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa materijal je onako, ništa specijalno, ali nije ni toliko loš.
      Drago mi je da ceniš iskrenost... zaista nisam mogla da pišem da je nešto odlično, kad je očigledno da nije.

      Delete
  3. Kvalitet im je dosta losiji od Zafula,a prohtevi mnogo veci tako da sa njima vise ne saradjujem.Stvari mogu da prodju,ali su pre za prolece-nasa jesen vise lici na zimu.
    Sve u svemu,probala si sada imas iskustvo vise. 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da sam to znala na vreme, ne bih ni naručivala garderobu. Videla sam dosta zanimljive stvari za kuću i tako te zezalice koje bih sad radije uzela.

      Delete
  4. Meni se dopada kako ti jakna stoji na slikama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne izgleda toliko loše, ali sam očekivala da će biti kvalitetnija.

      Delete
  5. Kako je proteklo sa postarinom i carinom?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koliko se sećam, nisam platila ništa. Ove dve stvari su mi stigle u dva odvojena paketa i nijedan nije otvaran na carini.

      Delete
  6. ja sam poručila jednu haljinu, stgla mi je odličnog kvaliteta za taj materijal i tu vrstu haljine, potpuno ista kao na njihovoj fotografiji i odlične veličine. nisam platila nikakvu carinu tako kako je napisano 16 američkih dolara toliko sam poslala putem western uniona uz njihove instrukcije na čije ime da pošaljem i čekala sam nekih 20-ak dana na isporuku,ni poštarina nije dodatno naplaćena. imaju u svojoj opciji ekspres dostavu ali se naplaćuje mnogo pa nisam želela da toliko platim radije sačekam 20 dana. sad čekam još jednu haljinu pa ću vas obavestiti, ona prva mi je bila za probu pošto sam bila skeptična prema kupovini preko interneta ali sam ovim bila zadovoljna. videću još.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...