Thursday, June 30, 2016

Sunčan dan u Beogradu...

Otkako sam pre više od pola godine počela da radim, imam zaista malo slobodnog vremena. Zbog toga se trudim da svaki slobodan dan iskoristim koliko je moguće, a pretežno volim da šetam kada vremenski uslovi to dozvoljavaju. Jučerašnji sunčani dan sam iskoristila i za slikanje jednog outfit posta, za koji se nadam da će vam se dopasti. :)



Glavni proizvod koji sam htela da vam predstavim je ova teksas jakna koja mi je pre izvesnog vremena stigla sa sajta SheIn. Moram da ih ovim putem pohvalim i kažem da su veoma profesionalni i brzi u isporučivanju proizvoda. Ništa od stvari koje sam do sada dobila nisam čekala duže od nedelju-dve, a sve je stiglo fino upakovano i zaštićeno. 

Što se tiče ove jakne, imala sam malih nedoumica u vezi veličine. Kineske veličine su uvek problematične i nikada mi nije baš najjasnije koja bi mi odgovarala. Ovoga puta sam uzela L, malo me stiska u ramenima, ali nije mi neudobna za nošenje. Možda bi veća bila potpuno komforna, ali i ovako je dobra. Uglavnom se ove krop teksas jaknice i nose više kao modni detalj, tako da sam zadovoljna celokupnim izgledom. Jedino što mi smeta je dužina rukava, koji bi mogli biti za centimetar duži. Veoma je mekana, dužina je tačno do struka i savršena je za nošenje preko nekih letnjih haljinica i suknji.  Ja sam je ovog puta uklopila sa crnim pantalonama i belom majicom i dodala neke detalje u vidu torbice i nakita. 




 

Potom sam odlučila da promenim lokaciju, ali i naočare za sunce. :) 



Majica/T-shirt - H&M
Pantalone/Pants - Stradivarius
Cipele/Shoes - Northstar (Bata)
Crne naočare/Black sunglasses - Paradox
Ogrlica/Necklace - H&M

Dopada li vam se kombinacija?

*proizvode sam dobila na iskrenu recenziju

8 comments:

  1. Torbica je tako tumblr i cool! Outit je baš lep, sviđa mi se kako si uklopila espadrile u toj nijansi sa ostatkom. ☺

    misseslandy.blogspot.com --- Novi post!

    ReplyDelete
  2. Jaknica mi se mnoo dopada :D

    ReplyDelete
  3. Moze da se kaze i ODEVNA KOMBINACIJA bez koriscenja stranih tuđica.

    ReplyDelete
  4. Mladalacki i urbano, zaista odlican outfit :) Komotno, a efektno :) Torba i naocare su mi odlicne! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...