Tuesday, May 24, 2016

Lady Queen Stamping Plate BC-07

Pečatiranje mi nikada nije išlo od ruke i dugo sam ga izbegavala. Mislila sam da jednostavno nemam talenta za to, iako sam odgledala bezbroj tutorijala na You tube-u u kojima su devojke bez problema uspevale da savršeno pečatiraju iz prvog puta. Onda sam otkrila providni pečat i sa njim po prvi put uspela da prenesem ceo motiv na nokat i to je izgledalo poprilično pristojno. Stoga vam danas predstavljam jednu pločicu za pečatiranje, koju sam dobila sa Lady Queen sajta.  



Ova pločica je pravougaonog oblika, dimenzija 6x12 cm. Ima dvanaest motiva koji pokrivaju celu površinu nokta i sedam manjih motiva. Svi motivi su dobro urezani i bez problema se prenose na pečat, kao i na sam nokat. Pločicu možete poručiti ovde.  


Kako sam želela da pločicu dobro isprobam pre recenzije, u nekoliko navrata sam pečatirala različite motive koje ćete videti na fotografijama. Svaki motiv se lepo prenosio i moram da se pohvalim da sam dobila brojne komplimente za izgled noktiju. To mi je dalo motivaciju da vežbam i dalje, tako da se nadam da ću vežbom uspeti da ovu tehniku dovedem do savršenstva. 


Prva dva manikira ste već mogli da vidite u ovom i ovom postu.

Ukoliko vam se dopala ova pločica ili nešto drugo iz nail art odeljka sajta, možete se poslužiti mojim kodom PERS15 i na taj način ostvariti pravo na 15% popusta na iznos porudžbine. Poštarina je besplatna za sve delove sveta. 


Dopada li vam se neki od prikazanih motiva?

*PR uzorak

4 comments:

  1. Baš deluje zanimljivo,tebi je ispadalo prelepo!Odličan post 🙂
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Ja iskreno nemam živaca za pečatiranje ali sve četiri varijante su predivne... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam se mučila sa pečatiranjem, dok nisam otkrila providni pečat. Veruj mi da je otkriće godine za mene. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...