Sunday, May 29, 2016

Eveline Spa Professional Argan&Vanilla Body Butter

Eveline kozmetiku sam zavolela prošle godine i od tada isprobavam razne proizvode koje imaju u svom asortimanu. Do sada su se pokazali kao veoma kvalitetni, a još jedan od proizvoda koji zaslužuje svoju recenziju je buter za telo sa mirisom argana i vanile. 



Proizvođač navodi da ovaj buter efikasno neguje dehidriranu kožu, vraća joj odgovarajuću vlažnost i obnavlja prirodni hidrolipidni sloj. On kombinuje hranljivu moć dragocenog arganovog ulja i shea butera sa hidratantnim svojstvima hijaluronske kiseline i uree. Pomaže da se koži vidno povrati čvrstina i elastičnost 

Ambalaža ovog butera mi se veoma dopada, pakovanje zlatne boje deluje veoma luksuzno i elegantno. Sam proizvod unutra je zaštićen folijom, što je odlično i sigurni ste da ga niko pre vas nije otvarao i umočio svoj prst unutra. Ono što je mene oduševilo na prvu loptu je predivan miris. Nije prejak, a ni preslab, nego baš umereno doziran.


Struktura butera je prilično gusta, ali lako razmaziva. Nije vam potrebna velika količina pri nanošenju, a koža ga brzo upija. Ostavlja mekan osećaj na koži i daje blagi sjaj, a predivni miris će biti prisutan narednih nekoliko sati. Na odeći se zadržava prilično dugo, pa ukoliko se namažete uveče pre spavanja sutradan će vam pidžama i dalje mirisati. Mislim da ću ga obožavati u letnjem periodu, tako da ga ljubomorno čuvam i koristim tek jednom nedeljno. Možete ga pronaći u većim drogerijama. 

Eveline ima celu kolekciju pod nazivom Argan&Vanilla, a ja sam dobila i tester In-shower losiona/pilinga za telo. Naziv govori da se radi o istoj mirisnoj noti, a struktura ovog proizvoda je srednje gustine. Sadrži piling čestice koje nežno i efikasno čiste vašu kožu. Ovaj In-shower losion/piling se koristi nakon upotrebe nekog sredstva za tuširanje, a nakon njega vam nije neophodno nanošenje losiona za telo. 


Eveline me svaki put iznenadi kvalitetom svojih proizvoda i konstantnim proširivanjem asortimana. Do sada sam pisala o nekoliko njihovih proizvoda, čije recenzije možete pročitati ukoliko u pretraživaču sa desne strane bloga ukucate Eveline kao ključnu reč za pretragu. 

Da li ste isprobali neki od ovih proizvoda?    

*PR uzorci 

12 comments:

  1. Deluje zaimljivo, obožavam ovakve mazalice. Možda ga i probam kad potrošim pozamašne zalihe koje imam. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam oduševljena i mirisom i učinkom, moraš da probaš. :D

      Delete
  2. Volim mazalice sa vanilijom, nadam se da cu doci i do ove :)

    ReplyDelete
  3. Probala kremu za lice iz ove linije i obozavam je! Broj mazalica za telo sam svela na minimum sto znaci KUPOVINAA! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ne volim proizvode za lice sa jačim mirisima, ali za telo mi se veoma dopadaju. :)

      Delete
  4. I ja obožavam Eveline :D Isto tako obožavam vanilu i argan tako da ću morati da probam nešto iz ove linije. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moje preporike, verujem da je cela linija odlična. :)

      Delete
  5. Nisam probala ovaj butter, ali koristim In shower losion koji je odlican :-)

    ReplyDelete
  6. Obozava Eveline kakva miris ja sam bila probala kupis butter za telo i piling za telo toku tusiranje kakva meka telo i opusti super ceodan miris non-stop 24 neko pidzama i obukla kad skini kakva imam ostljiva miris ☺ ♥

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...