Sunday, May 22, 2016

Dresslink Haul

Nedavno mi je stigao jedan paket sa sajta Dresslink, na kome možete pronaći torbe, nakit, odeću, kao i razne kozmetičke proizvode. Što se tiče odeće, čini mi se da je izbor slabiji i manje kvalitetan nego na nekim drugim sličnim sajtovima, pa sam se ja odlučila za neke sitnice za koje sam procenila da ću moći da ih iskoristim.



Počeću od torbe, jer su torbe nešto na šta sam slaba i čega imam bezbroj. U pitanju je manja torba sa printom mačke koji je dobro urađen i nalazi se sa obe strane. Kaišić je podesiv, tako da se torba može nositi preko ramena i na stranu, a kopča se na magnet. 


Kada mi je stigla malo sam se razočarala zbog veličine, jer mi je na slikama delovala dosta veća. Moj savet je da uvek gledate mere kada nešto naručujete, kako biste izbegli ovakva iznenađenja. Bez obzira na to, torba mi se sviđa i pogodna je za šetnjice. 


Sledeća stvar je lagana ešarpa, na kojoj su takođe mačke (znam, nisam normalna, ali šta ću kad ih volim). :) Ešarpa postoji u crnoj, bež i roze boji, a ja sam odabrala bež. Moram da priznam da sam mislila da će biti lošija i da sam u njenom slučaju pozitivno iznenađena. Materijal uopšte nije loš, nije pretanka, niti suviše prozirna. 


Zatim sam se odlučila za naočare sa leopard printom i zlatnim detaljima. I kod njih sam se pozitivno iznenadila činjenicom da nisu male. Čitala sam kako su nekim devojkama naočare sa ovog sajta male, ali ove su se ispostavile kao odgovarajuće. Jedino što mi se ne sviđa kod ovih naočara je zlatni detalj oko nosa, mada se on može skinuti jer je samo zašrafljen, pa ću prvom prilikom isprobati kako izgledaju i bez njega. 


Videla sam da imaju u ponudi i neke kopije Real Techniques četkica, pa sam izabrala set koji sadrži četiri četkice i futrolu u kojoj se mogu nositi sa sobom, a po potrebi ona može poslužiti i kao postolje. Četkice su veoma mekane i deluju kvalitetno, prilikom pranja je sa najveće četke otpala jedna dlaka i to je sve. Nisu ispuštale boju, niti imale bilo kakav neprijatan miris. 


Donji deo drške je gumen i mat, što je odlično, jer vam četkice neće kliziti iz ruke prilikom korišćenja. Toliko su dobro odrađene da je čak i originalni naziv na njima, a sa druge strane piše koja je čemu namenjena. Ovo je ujedno i jedini proivod iz celog paketa koji je ocarinjen. 


Uzela sam i ovaj neseser, jer mi je bio potreban tako mali neseser koji neće zauzimati mnogo mesta u torbi. Ima dovoljno prostora za razne sitnice, a i boja mi se dopala. Može da posluži i kao pernica, zavisno od toga za šta vam je potreban. 


Poslednja stvar iz paketa je četka za kosu, brenda Acevivi. Ne znam da li je ovo neka kopija tog brenda ili samo kineska verzija Macadamia četke. Ovo je četka koja služi rasčešljavanju mokre kose, navodno manje čupa i ne kida kosu. 


U poređenju sa Macadamia četkom, o kojoj sam ranije pisala, ova ima čvršće i gušće zupce, a oblik je identičan. Za sada mi se bolje pokazala kod češljanja suve kose, za mokru sam i dalje verna onoj prvoj. Videćemo da li će se vremenom pokazati bolje, ali za sada je utisak ovakav.


Naručivala sam i ranije neke sitnice sa Dresslink sajta i pokazali su se kao sigurni i brzi pri isporuci. Nisam imala nikakvih problema u tom smislu, a da li ćete imati neke dodatne troškove u vidu carine ili PDV-a zavisi samo od veličine paketa i procene naše carinske službe.

Sve detaljnije informacije o proizvodima i njihovim cenama možete pogledati klikom na priložene linkove. Korišćenjem kupon koda DLblog5 ostvarujete pravo na 5$ popusta na kupovinu od 59$, a korišćenjem koda DLblog10 dobijate 10$ popusta na iznos od 99$.

Dopada li vam se nešto?

*proizvode sam dobila na iskrenu recenziju

4 comments:

  1. Cetkice su me najvise zainteresovale i mislim da trebas objaviti post samo o njima!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala sa sugestiji, možda bude neki post o njima. :)

      Delete
  2. Sve stvarcice mi se dopadaju :-)
    Odlican post ! :-*

    CHECK MY LATEST POST PEOPLE :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/05/donuts-cupcakes.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...