Saturday, March 19, 2016

Golden Rose WOW! #45

S vremena na vreme mi zapadne za oko neka zanimljiva nijansa laka, koju ne posedujem u kolekciji. Takav je bio slučaj i sa ovim Golden Rose lakom iz WOW! linije, koji nosi broj 45. 



Reč je o laku kapućino boje (tako bih je ja okarakterisala), koji u sebi sadrži blagi šimer zlatno-bakarne boje. Formula je kremasta, lak prosto klizi po površini noktiju. Brzo se suši, a dva sloja su dovoljna za potpunu pokrivenost. Šimer se najviše primećuje na sunčevoj svetlosti i daje živost ovoj boji. Veoma mi se dopada kako izgleda na noktima i prilično je jedinstven, makar među ostalim lakovima u mojoj trenutnoj kolekciji.





Golden Rose WOW! lakove možete pronaći na skoro svim prodajnim mestima GR kozmetike. Izbor boja je prilično veliki, a količina od 6 ml dovoljna da vidite koliko vam se neka nijansa dopada ili ne.

Imate li neki ovakav lak u svojoj kolekciji?

8 comments:

  1. Mnogo mi se dopada nijansa ali je nekako zimska, nije mi prikladna za proljeca :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se da je možda malo više zimski, ali svakako je lep. :)

      Delete
  2. Ja nisam ljubitelj smeđkastih nijansi, ali kad sam vidjela ovu na tvom instagramu oduševila sam se :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni ja, u svojoj kolekciji imam samo tri smeđa laka...ovaj mi je nekako baš zapao za oko, prelep mu je šimer. :)

      Delete
  3. Imam 47. Dopao mi se kod Marije na blogu, na mojim noktima baš i ne. :D A tebi ova nijansa lepo stoji, pogotovo na ovaj oblik noktiju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isprobala sam ga i par meseci ranije na kockastim noktima i mogu ti reći da mi se tad i nije baš dopao, na ovakvim mi je sjajan. :)

      Delete
  4. Ovo mi je ipak prava jesenja nijansa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...