Tuesday, March 1, 2016

Catrice Million Briliance 04 Lost'N Roses

Pre nekoliko meseci mi je moja draga Mila poslala divan paketić, u kome se našlo čak deset lakova. Neke i dalje nisam stigla da isprobam (sram me bilo), a jedan od tih nepravedno zapostavljenih je bio i ovaj primerak, o kome ćete čitati u ovom postu. 



Svi već znate da se Catrice lakovi ne mogu naći u našim drogerijama (i dalje mi nije jasan razlog), tako da se radujem svakom primerku koji uspem da nabavim. Lak koji mi je Mila poslala je iz Luxury Lacquers linije, četvrtaste bočice od 11 ml. Četkica je uska i ravno sečena. 

Lak se sastoji od krupnijih i sitnijih šestougaonih šljokica boje roze zlata i sitno mlevenih srebrnih i roze šljokica. Mislim da je ovo lak koji me je najviše oduševio kada sam ga videla i jedva sam čekala da ga isprobam. Međutim, nikako nisam mogla tokom zime da ga lepo uslikam, tako da sam ga ostavila za neke malo vedrije dane. Ima dovoljnu količinu šljokica da se može naneti i samostalno (u dva sloja), a ja sam ga isprobala i u kombinaciji sa Flormar lakom 011 Tender Salmon. U drugom slučaju sam nanela jedan sloj Flormar laka i sloj Catrice laka. Pre prvog korišćenja sam imala utisak da je teksturac, ali se ispostavilo da nije. Površina nokta ostaje malo hrapava, kao što je slučaj sa većinom šljokičastih lakova, a sloj nadlaka će ih izravnati.





Ne znam da li se ovaj lak može naći i dalje u prodaji ili je u pitanju bila limitirana serija, ali vam ga iskreno preporučujem. Nije delovao napadno iako sam ga nanela na sve nokte, nego baš nekako elegantno i nosivo. U prilog tome govori i činjenica da sam ga nosila čitavih nedelju dana, bez ikakvih vidljivih oštećenja. Uklonila sam ga metodom folije, što bih i vama preporučila kod korišćenja ovakvih lakova. 


Hvala Mili po ko zna koji put na ovakvom lepotanu i obavezno zapratite i njen blog Gleetree92, devojka pravi predobre manikire. :)

Dopada li se vama ovaj lak?

13 comments:

  1. Prelep je, kao roze tecno zlato :-) Mislim i da Avon ima nesto slicno, jel da?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam za taj iz Avona, moraću da istražim. :)

      Delete
  2. Odlicno izgleda! Meni je zaista divno, nenapadno kao sto kazes, pravi izbor za proljece :)

    ReplyDelete
  3. Prelep je, stvarno. :) Mada mislim da meni ne bi stajao. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema šanse da ti ne bi stajao, makar kao accent nail. :)

      Delete
  4. Divan je Tanjice i baš mi ide uz tebe tako lepu, nežnu :)

    ReplyDelete
  5. Lak je stvarno prelep, ali i tvoji nokti su.♥♥
    Zapratila sam te, pa poseti moj blog i uzvrati ako mozes.:)
    Na mom blogu je post o tome kako devojke razmisljaju, pa bi mi znacilo da pogledas. :)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...