Saturday, December 5, 2015

Sally Hansen King of Shadows

O Sally Hansen lakovima sam na raznim blogovima čitala uglavnom pozitivne utiske, ali se nisam usuđivala da ih kupim po punoj ceni (koja je, čini mi se, nešto preko 1000 din). Zbog toga sam se jako iznenadila kada sam ih videla na sajtu mojekrpice.rs, kod devojke od koje povremeno poručujem neke lakove i šminku po jako povoljnim cenama. Verovali ili ne, Sally Hansen lakovi su kod nje samo 190 dinara, što mi je bila prilika da ih konačno vidim na delu. Odlučila sam se za dve nijanse, a prva o kojoj vam pišem je 707 King of Shadows. 


King of Shadows je jedan od lakova iz Complete Salon Manicure linije, a spada u prolećnu kolekciju za 2015. godinu, koja je urađena u saradnji sa modnim dizajnerom Prabalom Gurungom. Sally Hansen lakovi su 5-free, a bočice iz ove linije sadrže 14,7 ml proizvoda. Veoma mi se dopada gumeni detalj na čepu, koji služi tome da vam četkica ne klizi iz ruke. 


Lak je prilično kremast, a četkica pljosnata i blago zaobljena, tako da bez problema raspoređuje lak po površini noktiju. Dva tanka sloja su dovoljna za potpunu pokrivenost i boju kao iz bočice. Suši se prosečnom brzinom i ima završnicu visokog sjaja.

Kada sam birala ovaj lak, nijansa mi se učinila kao neka između plave i ljubičaste, ali bih rekla da je ovo jedna hladna svetlo ljubičasta nijansa, sa dosta sive u sebi. Mada je ovo lak iz prolećne kolekcije, mislim da će odlično ići uz neke zimske kombinacije.





Sve u svemu, nijansa laka je veoma lepa i postojan je na noktima, ali mislim da ga ne bih kupila po punoj ceni. 

Da li vi imate neka iskustva sa Sally Hansen lakovima? 

Ukoliko vam se dopada prstenje koje imam na poslednjoj fotografiji, možete ga pronaći na Lady Queen sajtu. Ovaj set postoji u zlatnoj i srebrnoj boji, a oba možete pogledati ovde. Prilikom porudžbine slobodno iskoristite moj kod LCLC15 i ostvarite popust od 15% na celokupan iznos. 


14 comments:

  1. Svidja mi se nijansa :) Ja imam par Sally Hansen lakova i super su mi, samo sto ih ja kupim kod tete na pijaci za 1 KM :D
    Imamo iste prstencice ^_^
    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod nas nigde nisam videla te divne tete, ali zato sam pronašla ovu devojku i kod nje uzimam te neke skuplje lakove. :)
      Prstenčići mi nešto nisu praktični, ne mogu lepo da ih podesim gde želim...

      Delete
  2. Predivan je i baš mi ide uz tebe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš čudno da ljudi povezuju sa mnom ljubičaste lakove. :D

      Delete
  3. Pravi lak za tebe, naravno. :D Nisam probala SH lak nikada, a verujem da su super.
    Lepo ti stoji ova boja, a i prstenje mi se svidja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad znaš gde ih možeš pronaći za male pare. :) :*

      Delete
  4. Baš lepa nijansa. Malo me podseća na Essie Warm & Toasty Turtleneck. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se čini sličan kao Essie Lilacism...razmišljala sam skoro da ga uzmem, ali sam se suzdržala zbog ovoga. :D

      Delete
  5. Nisam probala Sally Hansen lakove, a ovaj baš milkasto izgleda :D. Mislila sam da poručim neki sa krpica, ali nikako da presečem i da uzmem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uzmi neki za probu, makar su na krpicama jeftini. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...