Monday, December 28, 2015

Sally Hansen 24K Dipped

Nova godina je tu za samo nekoliko dana, pa verujem da mnoge od vas uveliko razmišljaju šta uraditi sa noktima. Kako je novogodišnja noć prilika da zasijate, moj predlog je veoma jednostavan - zlatni lak. Upotpuniće svaku odevnu kombinaciju, izgleda veoma elegantno...po mom mišljenju je savršeno rešenje. 



Sally Hansen 24K Dipped je lak iz njihove zimske kolekcije za 2014. godinu, pod nazivom Guilty Pleasures. Bočica sadrži 14,7 ml, a četkica je pljosnata, široka i blago zaobljena na krajevima. Na čepu se nalazi i guma, koja sprečava da vam četkica sklizne iz ruke prilikom nanošenja. 


Boja laka nije tipično zlatna, već bih rekla da je neka mešavina zlatne i bronzane, sa dosta šimera u sebi. Ravnomerno se nanosi, a za potpunu pokrivenost su neophodna dva sloja. Prilikom aplikacije treba biti pažljiv, jer mogu ostati vidljivi tragovi četkice, s obzirom da je reč o laku folijaste završnice. Mana mu je što se dosta sporo suši. Na veštačkom osvetljenju reflektuje prelepe narandžaste, zelene i crvenkaste čestice, koje dolaze do izražaja sa nanetim slojem nadlaka.  





Mislim da je ovo odličan izbor u svim onim situacijama kada vam je potrebna doza elegancije, a praznici su idealno vreme da prošetate ovakav manikir. :)

Volite li zlato na svojim noktima? Da li ste smislili kakav manikir ćete imati u novogodišnjoj noći?   
   

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...