Sunday, December 6, 2015

NOTD: Glitter Flowers

jučerašnjem postu ste mogli da vidite jedan predivan Sally Hansen lak, a u ovom sam htela da vam pokažem kako možete da ga nadogradite i učinite zanimljivijim. Jednobojan manikir retko kada imam na noktima duže od par dana, a nekon toga ga ili skinem ili samo dodam neki ukras, kao što sam uradila i ovde.



Nisam imala vremena za neki zahtevan nail art, pa sam se poslužila šljokicama koje su mi nedavno stigle sa Lady Queen sajta. Ove šljokice dolaze u kartonskom pakovanju, u kojem se nalazi 12 plastičnih kutijica. Po tri kutijice su iste boje (srebrne, zlatne, mešavina plavo-roze-ljubičastih i šarene). Možete ih pogledati ovde. Za ovaj dizajn sam izabrala ove sa plavim i ljubičastim tonovima, jer su mi se savršeno uklapale uz boju laka. 


Rad sa njima je prilično jednostavan - prelakirate površinu nokta lakom u željenoj boji ili običnim bezbojnim lakom i, pre nego što se potpuno osuši, počnete da postavljate šljokice na željena mesta. Meni je palo na pamet da ih poređam u obliku cvetića i da sa strane dodam po koju nasumičnu šljokicu. Kada sam završila sa njihovom aplikacijom, premazala sam ih slojem nadlaka. Površina nokta nakon toga nije potpuno ravna, tako da se može dodati još jedan sloj nadlaka koji bi šljokice potpuno izravnao, ali meni nisu smetale, tako da to nisam uradila.  




Ukoliko se odlučite za kupovinu preko Lady Queen sajta, možete se poslužiti mojim kodom LCLC15 i ostvariti 15% popusta na iznos porudžbine. Dostava je besplatna za sve delove sveta. 


*PR uzorak

12 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...