Tuesday, December 22, 2015

Eveline Color edition lakovi za nokte (nijanse 918 i 919)

Pre par meseci sam vam pisala o nekoliko Eveline lakova iz miniMAX linije, a sada sam imala priliku da isprobam i dva laka iz Color edition kolekcije, o kojima ćete čitati nešto više u ovom postu.



Color edition lakovi se nalaze u bočicama od 12 ml, a četkica im je široka, pljosnata i blago zaobljena na krajevima. Veoma lepo i brzo raspoređuje lak po noktima, zbog čega i volim te široke četkice. 

#918 je nijansa koja mi je prilično teška za definisanje, a u pitanju je neka malinasto-ružičasta nijansa, koja na fotografijama izgleda skoro potpuno crveno. Ređe je kremaste formule, ali se ne razliva po zanokticama. Može da prođe i sa jednim slojem, ali sam ja nanela dva tanja. Brzo se suši na noktima, a završnica mu je visokog sjaja.


#919 je još jedna nijansa koju je teško opisati, a ja bih je okarakterisala kao boju fuksije, ružičastu sa dosta ljubičaste u sebi. Malo je kremastiji u odnosu na prethodni, ali je takođe veoma zahvalan za nanošenje. Može lepo izgledati sa jednim slojem, ali sam i ovde nanela dva. Brzo se suši i sjajne je završnice.

    
Veoma sam zadovoljna isprobanim primercima, njihovom brzinom sušenja i time što se i sa jednim slojem može postići lep izgled na noktima i boja kao iz bočice. Jedina mana im je slabija dostupnost, barem ja nisam uspela da ih nađem po lokalnim parfimerijama. Na sajtu Trade Express kompanije se možete detaljnije informisati o mestima kupovine i ostalom asortimanu.

Imate li vi neka iskustva sa lakovima iz ove linije?

*PR uzorci

6 comments:

  1. i ja ih nanosim u dva sloja imama neku bordovu i boju sljive,meni su odlicni za te pare,a izbor boja im je super

    ReplyDelete
  2. Prvi i jedini Eveline lak koji sam probala je iz MiniMAX linije u broju 939 kog mi je poklonila Danijela i trenutno ga imam na noktima. Zadovoljna sam. :) Pa kad budem u prilici probaću još neke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam jako zadovoljna njihovim lakovima, jedini loš koji sam isprobala iz te linije je bio #934, ostali su odlični. :)

      Delete
  3. Za sad sam isprobala samo MiniMax kolekciju i zadovoljna sam, posebno predivnom četkicom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Četkica je i meni odlična, isprobaj i neki od ovih, super su. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...