Friday, December 18, 2015

Chic Long Lasting lakovi za nokte

Prethodni post je bio posvećen Queen Odelia proizvodima, izraelske kompanije Chic Cosmetics, a u ovom će biti reči o Chic lakovima za nokte, iz njihove long lasting linije. Prvobitno je trebalo da pišem o tri laka, ali se jedan slomio u transportu, tako da ću vam predstaviti dva preostala. 



Chic lakovi dolaze u bočicama od čak 17 ml, a u ponudi je 120 različitih nijansi. Što se tiče sastojaka, ne sadrže Formaldehid, Toluen, Kamfor i Dibutil ftalat. Ono što mi se jako dopada na njihovom sajtu je to što možete da birate lakove koji vam se dopadaju i vidite kako bi izgledali na noktima, menjajući i ton kože. Četkica je okrugla i tanka, od koje sam se odavno odvikla i moram da priznam, dugo nisam viđala takve četkice. Mislila sam da će mi biti komplikovano nanošenje lakova sa njima, ali se ispostavilo da su prilično jednostavne za rukovanje.


505 Seashell je lak boje mesa sa braon podtonom, prava marsala boja, koja je bila hit ove godine. Ređe je kremaste teksture, ali jako dobre formule, koja se ne razliva po zanokticama. Već sam spomenula da je četkica okrugla i tanka, ali to nije predstavljalo nikakav problem prilikom nanošenja laka. Dva sloja su dovoljna za potpunu pokrivenost i boju kao iz bočice. Lak je samoravnajuć i veoma brzo se suši, a završnica mu je sjajna.
  

227 Hot Chic bih opisala kao mauve, tamniju boju mesa sa dosta ljubičaste u sebi. Formula je slična kao i kod prethodnog laka, s tim što ovaj sadrži u sebi i blagi sedef, koji na noktima skoro da i nije primetan. Takođe se veoma lepo nanosi, samoravnajuć je i brzo se suši. Dva sloja su neophodna za punu boju, a završnica mu je plastična, što se može rešiti dodavanjem sloja nadlaka. 


Prijatno sam iznenađena ovim lakovima, kako količinom koja se dobija u bočici, tako i samim kvalitetom. Posebno mi se dopada nijansa 505, koja se može uklopiti uz sve. Informacija koju sam dobila u vezi njihove cene je da su oko 5 evra, što smatram pristojnim za količinu i kvalitet koji se dobija.

Dopadaju li vam se ove dve nijanse? 

Podsećam vam da naručivanjem nekog proizvoda za negu lica i korišćenjem promo koda velikesitnice (putem sajta Queen Odelia), na poklon dobijate kremu za noge i dva Chic laka za nokte, uz besplatan shipping.  Promo kod je validan do kraja meseca.


*PR uzorci 

6 comments:

  1. Ne znam da li si ti birala lakove, ali baš su mi nekako otvoje boje. :)
    Šteta za onog trećeg nesrećnika. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam predlozila nekoliko nijansi koje su mi delovale zanimljivo, a ove su na kraju stigle do mene. :)
      Šteta zaista...i to baš ljubičasti da strada. :(

      Delete
  2. Divne su mi boje :)
    Imala sam neki njihov ljubičasti lak, bila sam zadovoljna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nisam viđala ranije ove lakove, ali su me baš prijatno iznenadili. :)

      Delete
  3. Boje su baš "tvoje". Šteta što se ljubičasti razbio. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš šteta, boja mi je delvala predivno, mislim da je i on imao blagi sedef...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...