Friday, October 2, 2015

Septembarski noviteti

Još jedan mesec je za nama, a u njemu se našlo ponešto od noviteta. Nema ih mnogo, kupovala sam samo ono što mi je zaista bilo potrebno, a neke od njih sam i dobila. Pa, da pogledamo čega sve ima. 



Prvog dana septembra osvojila sam nagradu kod Jelene sa bloga JM's world, koja se sastojala iz ovog lepog šarenog nesesera, Avon spreja za telo, narukvica (koje ona sama pravi) i praktičnog ogledalceta. Za narukvice sam malo matora, pa ću ih proslediti, ali mi se ostale stvarčice dopadaju. :) 


Ponovo sam kupovala kod Andrijane sa sajta mojekrpice.rs. Ovo mi je već treća kupovina kod nje i prezadovoljna sam saradnjom. Ovoga puta sam naručila samo lakove - OPI, dva Sally Hansen i Catrice. OPI i Sally Hansen su bili samo 200 din, pa sam iskoristila priliku da ih prvi put isprobam, jer svi znamo da su ti brendovi kod nas prilično skupi, pa nisam želela da dajem mnogo para i možda se razočaram (kao što mi se desilo par puta). 


Divni ljudi iz kompanije Dermix su se i ovoga puta potrudili i priredili neočekivano iznenađenje. Očekivala sam sasvim drugu pošiljku, od druge kompanije, a dočekao me je Dermix Body Balm i sapun od kozjeg mleka. Zaista svaka čast Dermixovcima i apelujem da nam se pridruže na Instagramu. :) 


Par dana kasnije mi je stigla pošiljka koju sam čekala, a to je bila Rexona nagrada. Dobila sam set Stress control dezodoranasa iz Motion sence linije i gel/mleko za tuširanje. Nisam se do sada susrela sa tim proizvodom, pa mi zbog toga nije jasno da li je u pitanju mleko ili gel. :D 


Essie lakovi iz prolećne kolekcije su bili na sniženju u DM-u (a i dalje su), čemu ja nisam odolela i uzela sam dva lepotana - Flowerista i Garden variety. I dalje se mogu pronaći određeni primerci, na polici proizvoda koji izlaze iz asortimana. 


Rešila sam da se malo "dovedem u red", bar što se kilaže tiče, pa sam kupila nešto da mi u tome pomogne. U Lilly-u sam pronašla Eveline Fitness serum za oblikovanje tela, koji ću koristiti kada nađem vremena da krenem u teretanu (nadam se uskoro). 

  
Ponovila sam i kupovinu Garnier micelarne vode, koja mi se pokazala solidno. Pritom je bila na akciji u DM-u i platila sam je manje od 350 din. 


Postala sam zaluđena mirišljavim svećama, pa ih sada kupujem kad god mi se ukaže prilika. U DM-u sam naišla na njihovu marku Profissimo i kupila set od 18 sveća, koje prelepo mirišu. Mislim da su koštale oko 250 dinara. Kad sam već bila u DM-u, kupila sam i Balea losion za telo sa mirisom limuna i cveta vanile i 2 u 1 kremu/masku za ruke sa uljem makadamija oraha. 


Iz Avona sam naručila novu bazu za senke (o kojoj sam pisala ovde), a koja je koštala samo 250 din. Uzela sam i još jednu masku za lice iz Planet Spa linije, koje mi se veoma dopadaju i sigurno ću naručiti još neku. Maska je bila 350 din, a toliko je i u najnovijem katalogu.


Poslednji novitet, kome sam se jako obradovala, su Makeup Revolution London palete, koje mi je sestra kupila u Crnoj Gori. Veća paleta je Flawless Matte i sadrži 32 kremaste senke, a manja je Essential Mattes 2 i ima 12 senki. Zajedno su koštale nešto manje od 20 evra. Sviđa mi se pigmentacija kod obe, ali moram još malo da učim da rukujem kremastim senkama. Trenutno mi je u planu kupovina dobrih četkica za nanošenje i blendanje senki (drogerijskog ranga), pa ukoliko imate neki predlog, slobodno recite. 


Dopadaju li vam se moji malobrojni noviteti? :) 

26 comments:

  1. Imam obje MUR palete i Flawless Matte mi je nešto bolja, ali obje svakodnevno koristim i fenomenalne su. OPI i Essie lakovi su diiiivni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se da su obe odlične, ali je meni lakše da radim sa ovom manjom, stvar navike. :)

      Delete
  2. Dermib, Eveline , Balea tu nema greške, paleta mi se jakooo dopada, a Rexona me baš zanima kakvi su :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rexona roll-on mi je bila užasna, u stiku i nije toliko loša, ostalo nisam isprobala.

      Delete
  3. Bas mi se dopadaju noviteti :) Ali te paletee zelim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta što MUR kozmetike nema kod nas, imaju baš lepe i jeftine stvari.

      Delete
    2. Steta stvarno..Sve sto nam se dopada nema kod nas..

      Delete
  4. Garnier micelarna je odlicna, imam je i obozavam. :)

    ReplyDelete
  5. Mnogo mi se dopadaju tvoji noviteti, paleta je prelepih nijansi. Mislim da sam jedina kojoj Garnijerova miceralna ne odgovara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uglavnom se ova micelarna ljudima ili dopadne ili im je užasna, ja sam imala tu sreću da spadam u prvu grupu. :)

      Delete
  6. Znači kod tebe je završio ovaj OPI. Skoro pa sam uhvatila trenutak kad jedobio natpis "prodato" :D
    Je l' si isprobala Balea kremu za ruke, kakva ti je? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah, merkala sam ga par dana i na kraju se ipak odlučila da ga uzmem...mislim da sam pronašla na netu koji je naziv. :D
      Nisam, koristim trenutno Bioten SOS, čim je potrošim bacam se na korišćenje ove. :)

      Delete
  7. Paleta mi se mnogo svidja, Avon masku sam uzela i ja nedavno i super je :) Sto se cetkica tice imas jako povoljinih Blush cetkica za senku, mislim da nijedna za senku nije preko 400 dinara..Essence takodje ima dobre, ja uglavnom najvise njihove koristim..Imam takodje nekoliko random cetkica za senke iz Lilija, nepoznatih marki, koje su mi se pokazale kao odlicne kao i nekoliko kupljenih kod kineza koje sam uzela cisto da napunim postolje sa cetkicama, a pokazale su mi se najbolje od svih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja kod mojih Kineza nikako da nađem neke pristojne četkice, a vidim ti nalaziš i Real techniques. :D Moraću da obiđem ovih dana sve u okolini, možda i nađem nešto da valja. :D

      Delete
  8. Catrice lak je prelep, zanimaju me utisci o Rexona proizvodima, posebno o ovom gel-losionu za tuširanje, nisam ni znala da to postoji. :)
    Imam ovu MUR paletu, matte 2, nju sam izabrala letos u CG, jer mislim da je najidealnija, posebno za prvu ovu paletu, jer je praktična. Paleta je sjajna, ima sve moje pohvale, uskoro ću napisati i recenziju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene zanima šta je tačno, nikako da ga isprobam. :D
      Baš me zanimaju i tvoji utisci o paleti. :)

      Delete
  9. Tanja, mozes li mi reci u kojoj nagradnoj igri si dobila Rexona paket? Ja sam osvojila Rexona set u nagradnoj igri lepota i zdravlje, jos uvek nije stigao, zanima me da li je to ista nagradna igra?Inace, super su ti noviteti, posebno lakici :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Osvojila sam na Wannabe magazine sajtu. I ja sam čekala nešto duže, prvo da me uopšte kontaktiraju, a onda i da pošalju...nisu baš ažurni u Rexoni. :)

      Delete
    2. Izgleda da nisu :-) Hvala ti na info :-*

      Delete
    3. Nema na čemu, nadam se da će uskoro stići. :)

      Delete
  10. Super noviteti :) A paleta je prelepa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...