Wednesday, October 7, 2015

Eveline miniMAX lakovi za nokte - nijanse 601, 686, 934, 936

Sa Eveline lakovima za nokte sam se prvi put susrela pre par meseci, kada sam ih dobila od kompanije Trade Express. Ne znam zašto, ali ja ih u mojim lokalnim parfimerijama do sada nisam viđala, tako da mi je ovo bila sjajna prilika da ih isprobam. U ovom postu ću vam predstaviti četiri nijanse iz miniMAX linije. 



Lakovi iz miniMAX linije dolaze u malim staklenim bočicama od 5 ml. Mislim da je to sasvim fina količina, koju realno možemo potrošiti i videti da li nam se neki lak zaista dopada. Što se tiče četkice, ona je pljosnata, deblja i blago zaobljena na krajevima. U samo par poteza možete preći celu nokatnu ploču, što znatno olakšava aplikaciju i vreme lakiranja noktiju. Nijanse ću vam predstaviti po brojevima, a na kraju ću vam reći i celokupno mišljenje o njima. 


#601 je lak u boji maline, koji na različitom osvetljenju može delovati crveno, pa čak i bordo. Ređe je kremaste formule, lako se nanosi i ima prosečnu brzinu sušenja. Dva sloja su potrebna za punu boju, a završnica mu je sjajna. 

#686 je jedan savršeni koralac, koji pod jakim veštakim osvetljenjem deluje potpuno narandžasto. Veoma je kremaste strukture, savršeno se nanosi, ne razliva se po rubovima noktiju. Za punu boju vam može biti dovoljan i jedan deblji sloj, mada ja volim da stavim dva tanja. Brzo se suši, a završnica mu je visokog sjaja. Savršen je za letnje sunčane dane, prosto sam uživala da ga nosim na svojim noktima u tom periodu. 

#934 je lak koji je mene razočarao, kako formulom, tako i izgledom. Previše je tečan, sliva se u zanoktice, teško se raspoređuje po površini noktiju...blago rečeno - užasan je. Boja mu je neka nebesko plava, a u sebi sadrži sitan šimer, koji se na fotografijama verovatno i ne primećuje. Još jedna od mana mu je i to što su se po sušenju stvorili mehurići (zumirajte slike za bolji uvid).  

#936 je predivne lila boje, koji ste već mogli da vidite u ovom manikir postu. Izuzetno je kremast, lako se raspoređuje po noktima, brzo suši i ima veoma visok sjaj. Može da prođe i kao jednoslojac, ali sam ja stavljala dva tanja sloja. 


Moji favoriti od ova četiri laka su #686 i #936. Oba su savršene formule i prelepe boje. #601 mi se čini kao pravi jesenji lak, koji ću sigurno nositi u hladnijem periodu, dok #934 nikako ne preporučujem. Možda je to samo do mog primerka, ali zaista mi se jako loše pokazao.

Sve u svemu, jako sam zadovoljna Eveline lakovima i volela bih da isprobam još neke nijanse.

Da li ste koristili neki Eveline lak? Kakva su vaša iskustva?

*PR uzorci

24 comments:

  1. Vise od godinu dana koristim samo Eveline lakove :)

    ReplyDelete
  2. Imam tri nijanse i dopadaju mi se.Mebi se cini da imam bas tu nijansu plavog i dobar mi je.Moguce da nesto nije ok sa tim uzorkom.Kod mene u parfimeriji ima ovih lakova, planiram da kupim jos neku nijansu :-* :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moguće da ovaj primerak nije dobar, ništa nije isključeno. :)

      Delete
  3. Šteta za plavca jer ne igleda loše. Ljubičasti mi je najlepši. :)

    ReplyDelete
  4. Imam Eveline lakove i jako su mi dobri i kvalitetom i izgledom. Ja ih imam u "standardnim" kockastim bočicama i nabavljam ih u DM-u. :D Od ovih miniMAX imam samo jedan tamnoplavi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja u DM-u kod nas nisam videla Eveline lakove, nadam se da će ih biti. Pogotovo mi se čine zanimljivim ti u većim kockastim bočicama.

      Delete
  5. NI ja ne mogu da pronađem Eveline lakove kod na... Taj mintić mi je bio baš simpa dok nisam pročitala tvoje redove. Inače mi je ljubičasti naj :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovaj plavi je neke baš čudne nijanse, ali se na kraju zaista pokazao loše. Slažem se za ljubičasti. :)

      Delete
  6. Predivni su! Dugo sam ih tražila po lokalnim parfimerijama, ali nažalost nigde blizu mene ih nema :( Kad budem išla ka gradu potražiću... 936 je moj favorit među ovima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla sam nedavno da ih ima na Voždovcu, u Vojvode Stepe 183.
      Svima je izgleda taj favorit. :)

      Delete
  7. Nisam ih probala, ali posle ovog posta moracu da ih pronadjem. Prelepe nijanse. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćeš uspeti da ih pronađeš, ima zaista lepih nijansi. :)

      Delete
  8. Predivni su, ja imam jedan crveni drugačiji je od ovih ali je odličan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verovatno imaš neki u četvrtastoj bočici, tu liniju želim da probam. :)

      Delete
  9. Replies
    1. Interesantna je boja, šteta što se moj primerak loše pokazao.

      Delete
  10. Boje su prelepe! Taj u boji maline imam i ja i bas sam zadovoljna. Imam ih u jos dve druge boje i iskreno ni sa jednim nisam imala problema. Trajnost im je takodje ok, a i cena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam generalno zadovoljna njima, jedva čekam da isprobam još neku nijansu. :)

      Delete
  11. Joj ova ljubičasta nijansa je divna :D

    http://recenzije11.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Eveline is a Polish brand and I'm from Poland :) I like all these shades.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I really like Eveline polishes, one of the top brands I use. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...