Saturday, October 17, 2015

Born Pretty Store: Stamping Plate Qgirl-006

Kao što možete da primetite iz naslova, ovaj post će biti posvećen pločici sa Born Pretty Store sajta. Mislim da će ovo biti i poslednji post ovog tipa, jer sam se zaista uverila da pečatiranje nije "my cup of tea". Oduševljena sam kada vidim pečatirane motive, ali ja očigledno nemam talenta za to. Nego, da vas više ne davim pričom i počnem sa recenzijom pomenute pločice. 



Pločica je okrugla, bez oštrih ivica, zaštićena sa prednje strane plavom folijom. Nosi naziv Qgirl-006, a motivi koji su na njoj urezani se sastoje iz poljubaca, srca, cvetića, love slova i jednog neobičnog, sa isprekidanim linijama. Kada sad pogledam pločicu, zaista ne znam zašto sam je naručila, prosto me nijedan od motiva nije posebno oduševio. Motivi su fino urezani i dobro se prenose. 


Ja sam se ovoga puta odlučila za poljupce i love slova. Radila sam ih u netipičnim bojama za ovakvu vrstu motiva. Kao bazni lak sam koristila Catrice 330 Absolytely Chinchilly, a pečatirala sam narandžastim Flormar lakom u broju 401. Na kraju sam dodala i sloj nadlaka. 





Kako vam se čini ova kombinacija boja?

Ukoliko vam se dopada nešto iz nail art odeljka sajta, slobodno se na kraju porudžbine poslužite mojim kodom METAK31 i ostvarite 10% popusta. 


*PR uzorak

14 comments:

  1. Zanimljiva kombinacija boja. :)
    Bila bi šteta da odustaneš od pečatiranja jer sve se može uvežbati. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem, ali prosto mi pečatiranje oduzima previše vremena i živaca, a i mnogo je zamorno ono stalno čišćenje pločice, pečata itd. Za sada odustajem, pogotovo od ovih malih pločica.

      Delete
  2. Mene manikura i ove boje podsjećaju na kavu :D *opsjednuta*
    Za pečatiranje znan-znaš, ja nekako ne odustajen još uvik, proganja me to što mi ne iđe najbolje, al čim počnen radit sa pečaton izgubin volju, priviše vrimena i živaca triba. -_-
    Al da ova pločica izgleda lipo, izgleda lipo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sviđa mi se asocijacija. :D
      E pa to, vreme i živci su ključni...lako se iznerviram kada je ovo u pitanju i dođe mi da sve bacim. :D

      Delete
  3. Ja sam se jako živcirala oko pečatiranja na početku kad sam prvi put uzela u ruke pločicu. Iako sam odgledala mali milijun videa i pročitala jako puno postova o tome kako pečatirati, sve je drukčije kad kreneš sam raditi. Ne mogu naći pravi lak, pa ne očistim pločicu dobro, pa previše ostružem lak, onda kad opet to sve brišem pokvarim lak na desnoj ruci i tako u krug. Bila sam odustala tjedan, dva i radila freehand, ali sam onda opet naišla na manikuru na instagramu rađenu pečatima i morala sam ponovno probati. Udahnula duboko i krenula. Nabavila sam nekih lakova, dobro pigmentiranih i polako krenula. S vremenom sam se naviknula da se ne ljutim previše ako ne uspije, krenem ponovno i gotovo. :D Sad mi pečatiranje dođe kao brzinska manikura, kad nemam vremena pečatiram crne cvjetiće na obični svijetli lakić lijepe boje i dobijem preslatku manikuru bez puno truda, jednaku na obje ruke. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blago tebi kas si uspela da savladaš tehniku, meni za sada ne ide. Možda nekada kada budem imala više vremena pokušam opet. :)

      Delete
  4. Prekrasna mi je kombinacija boja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada, ne znam da li je iko ikada iskombinovao ovakve boje. :D

      Delete
  5. Boja laka mi je fenomenalna, obozvam braon boju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista je neobična, nekako nedefinisana. Između braon i sive, ako me razumeš. :D

      Delete
  6. Odlicno izgleda, ja to pecatiranje ne mogu jednostavno mi ne ide i namucim se bas bas i uvek odustanem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam kako ti je. ali eto, kažu da se može naučiti. :)

      Delete
  7. Dopada mi se kombinacija. :)
    A pečatiranje nikada neće biti moja šolja čaja, takođe. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od sada ću se držati vodenih nalepnica i ukrasa, jednostavnije je. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...