Thursday, September 3, 2015

Julsko/avgustovski noviteti

Letnji meseci su nekako baš proleteli i prosto mi je čudno što je već septembar. Veći deo jula nisam provela kod kuće, tako da tada nije bilo mnogo noviteta. Iz tog razloga nisam želela da pravim zaseban post, nego sam u ovom spojila sve iz protekla dva meseca.



Početkom jula mi je stigao paketić sa Eveline proizvodima. Konkretno - In shower losion, skidač laka za nokte (o kojem sam pisala ovde), krema za zanoktice, četiri laka za nokte - 601, 686, 934, 936 (koji ste mogli da vidite u ovom postu), šljokice i perlice za ukrašavanje noktiju i testeri kremica. Uskoro će biti recenzije losiona i kreme za zanoktice.


9. jula sam obeležila prvi blogorođendan i tada sastavila svoju listu želja. Sledećeg dana sam otišla na put, a kurir me je iznenadio pozivom i rekao da ima pošiljku za mene. Nisam imala pojma o čemu se radi, a u pitanju je bilo iznenađenje od ljudi iz Dermix kompanije, koji su mi poslali Anti Age Hydrator sa moje liste želja. :) Prijatno sam iznenađena ovim neočekivanim gestom i zaista imam samo reči hvale za njih.


Kada sam se krajem jula vratila sa putovanja, stigao mi je i zakasneli paketić sa Born Pretty Store sajta. Naručila sam dve pločice za pečatiranje, šljokice i par nalepnica za nokte (o cvetnim sam pisala ovde).


Početkom avgusta mi je stigao i paketić sa Lady Queen sajta. Ukoliko niste upoznati, to je još jedan kineski sajt na kome možete pronaći mnoštvo stvari, preko sitnica za kuću, nakita, šminke, do opreme za nokte (koja je meni i najzanimljivija). Izabrala sam pakovanje zlatne folije za nokte (pisala sam ovde), neon nitne i prstenčiće.


Na sajtu mojekrpice.rs sam pronašla jednu jako ljubaznu devojku, sa kojom imam lepu saradnju, tako da sam opet poručila nešto od nje. Ovoga puta sam izabrala Essence Secret Party kabuki četku, Catrice Nude Purism 02 Taupe-less paleticu senki, Essence brit-tea rumenilo i Essence Love&sound eyeliner.


Od još jedne devojke sa kojom sam već sarađivala preko istog sajta, uzela sam tri Catrice laka - 770 Put Lavender On Agenda, 040 Petit Four As Dessert i 06 My Cafe ou Lait At Notre-Dame.


Draga Tijana (Sreća je zdravlje) je dobila od TV shop kompanije gomilu Dexe balzama i rešila da obraduje i neke blogokoleginice, među kojima sam se našla i ja. :) Poslala mi je ljubičasti balzam, sa aromom borovnice. Pakovanjem dosta podsećaju na EOS balzame, ali im je struktura ipak dosta drugačija. Kada steknem još malo utisaka, biće detaljnija recenzija.


Zatim je usledila još jedna nagradna igra u kojoj sam imala sreće. :) Na blogu Lolin svet sam osvojila gomilu nekih stvarčica, među kojima su Yves Rocher šampon, Subrina maska za kosu, Novacid piling za lice, Bioten SOS krema za ruke, Balea soli za kupanje, razni testeri kremica i tačkalice za nail art.


Iz Avona sam naručila par stvari koje su bile na sniženju. Dva tečna pudera sa mat efektom - nijanse Nude i Ivory, zatim Calming Effects kupku za intimnu regiju i Planet Spa masku za lice sa morskim algama.


Naravno da mesec nije mogao da prođe bez kupovine u DM-u. :) Uzela sam Garnier Neo i mineral dezodorans. Neo koristim već oko godinu dana i zadovoljna sam učinkom, dok sam mineral uzela za probu, jer sam čitala dosta pozitivnog o njemu. Uzela sam i Ziaja gel za tuširanje sa maslinovim uljem, kao i Fa gel sa grčkim jogurtom i bademom koji prelepo miriše. Potrošila sam Balea gel za umivanje koji sam do tada koristila, pa sam za probu uzela ovaj koji je namenjen masnijoj koži. Eveline In shower losion sam kupila u Liliju, trenutno je i dalje na sniženju za nešto manje od 400 din (regularna cena je 500).


U DM-u sam uzela i Ebelin sredstvo za pranje četkica. Koristila sam ga jednom i zaista je osvežio četkice za samo par minuta, tako da je dobra stvar ukoliko negde žurite i nemate vremena da detaljno perete četkice. Jedina zamerka je to što na mom primerku raspršivač ne radi lepo, pa mi dosta proizvoda poprska sa strane.


Najslađe sam ostavila za kraj, naravno u pitanju su lakovi. :) Nisam mogla da odolim sniženjima Essence lakova u Lilly-u, pa sam kupila svoj prvi iz The gel kolekcije 30 let's get lost i 07 hope for love iz Nude kolekcije. Oba laka su bila po 129 din. U korpici sa sniženim proizvodima u DM-u sam našla Essence tip painter, iz meni neke potpuno nepoznate kolekcije, ali sam ga uzela zato što već duže vreme planiram da uzmem neki crtač, a ovaj je bio samo 120 din. Oduševila sam se kada sam videla i ovaj Essie lak među proizvodima koji izlaze iz asortimana. U pitanju je nijansa hide & go chic, veoma neobične plave boje. Koštao je samo 329 din, a koliko sam videla ima ih još gomila u DM-u u Ušću. :) Za samo 209 dinara sam uzela i Maybelline Dr. Rescue Gel effect Top coat, čitala sam pohvale o njemu, a videćemo kako će se meni pokazati. GR WOW! #18 sam dobila od drugarice, ja bih ovu nijansu nazvala žvaka roze.


Poslednje stvari koje sam uzela su Aura korektor u nijansi 301 Vanilla, koji uzimam već drugi put i novi mat tečni karmin 616 Out Of Box. Njih sam kupila u lokalnoj parfimeriji, gde im je cena skoro 100 dinara niža nego u većim drogerijama.

To bi bilo sve od mojih dvomesečnih noviteta. Ima ih dosta, ali s obzirom da je ovo za dva meseca i većina stvari je dobijena, smatram da je novčanik dobro prošao. :)

Da li vam se nešto dopada?     

20 comments:

  1. Koliko noviteta :D lepo si se ponovila. Dobro izgleda ovaj Essie. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essie je odličan, preporučujem ako ga vidiš u DM-u da ga kupiš. :)

      Delete
  2. Oči su mi ostale na Essence rumenilu, kako ga nisam nikako primijetila na policama :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da ova brit-tea kolekcija uopšte nije dolazila u region. Devojka od koje sam to naručila donosi sve iz Nemačke, tako sam uspela da ga nabavim. :)

      Delete
  3. Svasta lepoo ima ovde :-) :-) :-*

    ReplyDelete
  4. Svasta lepoo ima ovde :-) :-) :-*

    ReplyDelete
  5. Svasta lepoo ima ovde :-) :-) :-*

    ReplyDelete
  6. Sve mi se svidjaaaa! Posebno Aurin mat ruuz! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikako da ga isprobam na usnama, ali mislim da će biti odličan, pogotovo za neke večernje varijante. :)

      Delete
  7. Vauu, zavidim tiv na svim tim pokloncicima! Jos samo da napises kako ti se koji dopao:)

    insppppp.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Ooo ima tu svegaa.. Vidim nisam jedina koja je na krpicama :)
    http://croatianfashiongirl.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svašta ima da se nađe na krpicama, samo treba malo istražiti. :)

      Delete
  9. SVEGA FINOG!!!! :D

    AURA MATIC NAJ NAJ NAJ!!! :D <3

    ReplyDelete
  10. Aaaa, koliko noviteta ^_^ Sve je divno, sve mi se dopada :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...