Friday, September 18, 2015

Eveline Argan Oil Deeply Nourising In-Shower Body Lotion

In-Shower, odnosno losioni za negu tela pod tušem su postali izuzetno popularni u poslednjih par godina. Na prvu loptu me nisu privlačili, ali kako se vremenom njihova ponuda povećala, tako je rasla i moja znatiželja. Prvi, i za sada jedini, proizvod ovog tipa koji sam isprobala je Eveline In-Shower losion, o kojem će biti reči u ovom postu.



Proizvođač kaže da je ovo hranljivi losion za negu tela pod tušem, koji dubunski hrani kožu, regeneriše i intenzivno hidrira. Namenjen je za svakodnevnu negu normalne i suve kože. Arganovo ulje, poznatije kao "eliksir mladosti" regeneriše, vidno podmlađuje i poboljšava stanje kože. Biljne matične ćelije - PhitoCellTec stimulišu matične ćelije kože na samoobnavljanje, utiču na čvrstinu i elastičnost epiderma. Kompleks vitamina A, E i F ograničava proces starenja i štiti ćelije kože od štetnog delovanja slobodnih radikala. Prijatan, nežan miris obezbeđuje osećaj izuzetne svežine i udobnosti. 

Ono što se meni na prvi pogled jako dopalo je ambalaža sa pumpicom. Generalno volim proizvode sa pumpicom, jer mi je lakše da ih doziram. Njihova jedina mana je to što pri kraju ne mogu da pokupe sav proizvod, pogotovo kada su gušći proizvodi u pitanju. Pumpica ima i sistem zaključavanja, tako da je ambalaža pogodna i za putovanja, bez bojazni od otvaranja i prolivanja. 


Bitno je napomenuti da se ovaj proizvod koristi nakon što se okupate na uobičajeni način, bilo sapunom ili nekim gelom za tuširanje. Ja sam koristila otprilike 5-6 pumpica za celo telo, mada sve zavisi od vaših navika i potreba. Struktura mu je gusta, baš kao mleko za telo. Miris nije previše intenzivan, a nakon tuširanja se blago oseća na koži još par sati. Ono što sam primetila je da mi koža nakon njegove upotrebe deluje mekše i sjajnije. Posebno mi je godio u periodu letnjih vrućina, kada zaista nisam imala volje da mažem losion, koji bi mi se kasnije topio na telu. Mislim da će biti odličan i u zimskom periodu, kada svi nakon tuširanja jedva čekamo da pobegnemo iz hladnog kupatila. 

Sastav (klik na sliku za bolji prikaz)

Osim ovog In-Shower losiona sa crvenom etiketom (koji je namenjen suvoj i osetljivoj koži), Eveline u svojoj ponudi ima i sa zelenom (za normalnu i suvu kožu) i plavom etiketom (za suvu i opuštenu kožu). Ja sam sebi nedavno kupila zeleni, čiji miris mi se više dopada u odnosu na ovaj o kojem sam pisala. Sadrže 350 ml, možete ih pronaći u Lilly drogerijama po ceni od 499 din, a česte su i akcije. 

Volite li ovakve proizvode? Da li ste do sada koristili neki In-Shower losion?

*PR uzorak   

12 comments:

  1. Probala sam Niveino mleko i ne sviđa mi se, imam osećaj kao da ga koža ni malo ne upije, već se zadržava u vidu filma. Sad nemam volju da probam druge proizvode ove vrste, mada ovaj Evelin deluje zanimljivo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dosta devojaka je reklo da nije imalo baš pohvalno iskustvo sa Niveinim. Nisam ga koristila, pa ne mogu da uporedim, ali mi se ovo dopada jer ne stvara taj osećaj na koži.

      Delete
  2. Koristila sam Niveino mleko i nije mi se dopalo, kada bih ga isprala sa koze desavalo se da mi zapusi kadu i to me je uzasno nerviralo, tako da sam bola bocice bacila i odustala od koriscenja. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čula sam da se od njega i kliza cela kada, što sa ovim nije slučaj. Isprobaj neki od Eveline, možda ti se dopadne. :)

      Delete
  3. U super postic:-) Ja sam skoro probala, po prvi put ovakav proizvod i nisam uopste zadovoljna, bas si me zainteresovala sa ovim Evelin, jos sam negde procitala da ga hvale :). Ja posle upotrebe nisam onosetila nikakvu promenu, a ni miris :/ Ovo deluje daleko kvalitetnije.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopao post. :)
      Ne znam koji si probala, ali ti preporučujem da isprobaš neki od ova tri, shodno potrebama kože.

      Delete
  4. Mogu samo da kažem jedniu reč - savršen <3

    ReplyDelete
  5. Čini se odličan, ja bih vjerovatno uzela zeleni jer nemam suhu kozu. :)

    ReplyDelete
  6. Odlican post :) Nisam koristila Evelin proizvode, tako da mi tvoj opis bas znaci. Posebno mi se dopada sto si skrenula paznju na crvenu boju na poledjini pakovanja. Sad ce mi biti lakse kad ga budem kupovala posto mi prema tvojoj recenziji bas fino deluje :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da ti se dopala moja recenzija. :)
      Zeleni još lepše miriše i sad mi se čak možda više dopada, ali su svakako oba dobra. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...