Monday, September 14, 2015

Born Pretty Store: Stamping Plate Qgirl-008

Moja želja za pečatiranjem je velika, ali tehnika mi nikako ne ide od ruke. Bez obzira na to, prikazujem vam još jedan svoj pokušaj pečatiranja, za koji sam koristila pločicu sa Born Pretty Store sajta. 



Pločica nosi oznaku Qgirl-008, okrugla je, zaštićena providnom plavom folijom. Ima motive manjih i većih cvetova sa tačkicama i trouglića. Nisam sigurna da razumem tu povezanost motiva, ali dobro. Lepo su urezani, tako da nema problema prilikom njihovog prenošenja.


Ja sam se odlučila za cvetiće, ali kako još uvek nisam najbolje savladala tehniku pečatiranja, negde su mi više, a negde manje vidljivi. Kao podlogu sam koristila Essence lak iz prethodnog posta. 





Tačkice sam sama pojačala uz pomoć tačkalice, a kada sam stavljala nadlak na nekim mestima su mi se cvetići malo razlili. :( 

Kako se vama čini? 

Ukoliko želite da poručite nešto iz nail art odeljka sajta, slobodno ukucajte na kraju porudžbine moj kod METAK31 i ostvarite 10% popusta. 


*PR uzorak

9 comments:

  1. Meni se bas dopada kako je ispalo.Nisam nikad koristila pecate, jel ima negde kod nas da se kupe? :-* jeleninkutak24.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pečate možeš naći u kineskim radnjama, a njihove pločice za pečatiranje ne bih preporučila. Loše su urezani motivi, skoro da se i ne prenose. Ima nekih pločica i u Alexandar Cosmetics-u, ali ih nisam isprobala.

      Delete
  2. I ja sam tek nedavno krenula sa pečatiranjem i trebalo mi je dosta vremena da skontam kako, šta. Ali nije previše komplicirano, brzo se skonta. :D Manikura je baš slatka. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni to nikako ne ide, izgubim dosta vremena, a ne dopadne mi se u potpunosti rezultat. :/

      Delete
  3. Simpatično izgleda. Baš mi se nekako slažu ovi cvetići i rozikasti lak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zato sam njih i stavila. :)
      Inače sam imala u planu nešto sa trouglićima, ali mi se nije uklapalo sa lakom.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...