Tuesday, August 11, 2015

Eveline Professional 3 u 1 odstranjivač laka sa noktiju

Svi vi koji duže pratite moj blog ili makar malo pogledate postove, primetićete da najviše pažnje posvećujem noktima i lakovima. Ali, pored lakova, proizvod koji mi je neophodan je i odstranjivač. Do sada sam ih isprobala mnogo, što acetonskih, što uljanih...a danas vam pišem o jednom koji koristim već duže vreme. 



Eveline odstranjivač laka dolazi u bočici od 190 ml, što je prilično velika količina. Ima pumpicu sa dozerom, što se meni jako dopada, jer nema bespotrebnog prolivanja i bojazni da će se prosuti ceo sadržaj.

Reč proizvođača: "Eveline profesionalni odstanjivač 3 u 1, jača nokte i hrani zanoktice. Bez acetona. Ovaj odstranjivač veoma efikasno i nežno uklanja svaku vrstu laka sa prirodnih, kao i sa veštačkih noktiju. Specijalno razvijena formula obogaćena koktelom vitamina A, E, F i arganovim uljem hidrira i omekšava zanoktice. U isto vreme održava i jača nokte brinući se za njihov pravilan razvoj."


Kao što ste pročitali, proizvođač obećava hidrataciju i negu noktiju i zanoktica, što meni nije neophodna stavka kod ovakve vrste proizvoda i nisam baš sigurna koliko oni zaista tome i mogu da doprinesu. Lično, od odstranjivača laka očekujem samo jedno - a to je da efikasno odstrani lak sa nokiju. Za negu zanoktica koristim uglavnom kreme za ruke, koje nanosim više puta u toku dana i mislim da su kreme i najzaslužnije za negu i hidrataciju. 

Prva stvar koja mi se dopala kod ovog odstranjivača je to što nema neprijatan miris, štaviše, blago je parfimisan i meni čak prijatan. Dozer lepo radi, nema prskanja sa strane i prolivanja viška proizvoda. Ovo spominjem zato što sam već imala jedan sličan odstranjivač, drugog proizvođača, sa kojim sam imala navedenih problema. Što se tiče samog uklanjanja laka, zadovoljna sam kako se pokazao. Brzo je uklonio sav lak sa noktiju, pa čak i onaj sa sitnim šljokicama, koje obično skidam metodom vate i aluminijumske folije. Ne ostavlja uljani osećaj pod prstima i ne beli nokte, ali kao da ih blago ispolira i učini glatkim. Ja svakako posle uklanjanja laka operem ruke sapunom, jednostavno sam tako navikla i jedino onda imam osećaj da su mi nokti i ruke zaista čisti. 

Sastav:

Šta vi koristite za uklanjanje laka sa noktiju?        

*PR uzorak

10 comments:

  1. Oni imaju super proizvode za nokte, nisam probalaa ovaj ali ne sumnjam u njega :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, ponuda proizvoda za negu noktiju im je i više nego odlična. :)

      Delete
  2. Super ste ali nisam videli u prodavnicu Lilly-ju :) ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na sajtu Trade express se možete informisati o drugim prodajnim mestima. :)

      Delete
  3. Ja koristim obični Parisienne Italia odstranjivač laka već dugo jer mi super skida pa i ne probavam baš druge. Iako već duže vrijeme hoću da nabavim neki s pumpicom, ali nisam znala koji bih. Ovaj si super opisala, ako ga nađem u dm ili cm, možda i kupim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koristim i ja povremeno taj, sasvim je dobar. Drago mi je da te je moja recenzija zainteresovala, javi utiske ako ga probaš. :)

      Delete
  4. Deluje kao dobar proizvod. Već neko vreme koristim zeleni Daplex skidač i dobar mi je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mogu reći da mi se sve više sviđa. :) Nisam čula za taj skidač, ali mi je drago da ti odgovara. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...