Saturday, August 15, 2015

Akvabent Aktivni kiseonik

Aktivni kiseonik je proizvod o kome se u poslednih par meseci mnogo piše, a ja sam dobila priliku da ga isprobam pre otprilike tri meseca, kada sam ga osvojila u nagradnoj igri kod Jovane. Od tada ga redovno koristim, pa smatram da konačno imam dovoljno utisaka koje bih podelila sa vama.



Proizvođač kaže da je ovo kozmetički preparat za negu i osvežavanje kože lica i tela na bazi aktivnog kiseonika. Koži vraća elastičnost i mekoću. Neguje, osvežava i smanjuje vidljive znake starenja kože. Brži efekti se postižu čestom primenom. Dolazi u plastičnog bočici od 200 g, sa raspršivačem ispod poklopca, koji olakšava njegovu upotrebu. 

U početku sam ga koristila samo uveče, nakon čišćenja lica, tako što bih prsnula nekoliko puta na lice i ostavila da deluje propisanih 10-15 min. Nisam primećivala nikakvu posebnu razliku, a i miris mi se nije dopao. Složila bih se sa svima koji ga porede sa sirćetom, ali nakon pola minuta taj miris u potpunosti ispari. Već nakon određenog vremena primetila bih da mi lice deluje svežije i zaista očišćeno, pa sam nastavila da ga redovno koristim u te svrhe, a to radim i dalje. 


Zatim su počeli ovi vreli letnji dani. Temperature preko 35 stepeni, vrućina ubija... Tada mi u pomoć redovno dolazi ovaj proizvod, koji mi momentalno osveži kožu lica i tela. Nosila sam ga i na odmor, kada sam bila svakodnevno izložena suncu i naravno, uspela da izgorim, tako da sam ga tada najviše prskala na crvenu kožu. Da nije bilo njega, verovatno bi crvenilo duže trajalo, jer su moja dosadašnja iskustva sa suncem bila takva. 

Situacija u kojoj me je Aktivni kiseonik oduševio je nakon depilacije nausnica. Sve žene znaju i same koliko je to jedan neprijatan proces, koji ostavlja crvenilo, a u mom slučaju i perutanje tog dela lica u narednih nekoliko dana. Nikada do sada mi se nije desilo da mi se nausnice nakon depilacije toliko zacrvene, bukvalno kao da su opečene, a koristila sam svoje uobičajene trakice. Čim sam to videla naprskala sam nekoliko pumpica kiseonika i nakon 10-ak minuta crvenilo je splasnulo. Već u sledeća dva dana očekivala sam početak perutanja tog dela, ali se to nije desilo. Redovno sam prskala kiseonik na to područje, par puta u toku dana i ni traga od perutanja, koje za mene predstavlja najomraženiji proces nakon depilacije. 

Druga stvar kod koje vam ovaj proizvod može biti od izuzetne pomoći je nakon uboda komaraca ili drugih insekata. Leti svi muku mučimo sa komarcima, a u poslednjih par godina njihovi ubodi kao da su otrovniji. Ja sam imala tu čast da me je komarac bocnuo baš iznad stopala i to na pregibu kosti. Taj deo mi se momentalno naduo, a sreća je da sam imala pri ruci aktivni kiseonik, koji je otok u potpunosti smanjio za par minuta. 

Klik na sliku za bolji prikaz

Aktivni kiseonik je odličan proizvod, široke primene. Koristim već drugu bočicu i nastaviću njegovu upotrebu i u budućnosti. Posebno mi je drago što sam videla da ga proizvode moje komšije Novobeograđani. :) 

Možete ga pronaći u Marketima Buba (61. i 62. blok na Novom Beogradu), Lilly drogerijama i Srbotrade apoteci. Cena mu je oko 500 dinara, u zavisnosti od mesta kupovine. 

Da li ste koristili Aktivni kiseonik? Kakvi su vaši utisci?  
  

16 comments:

  1. Nisam probala,ali kanim se bas dugo! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćeš prevagnuti i konačno ga isprobati. :)

      Delete
  2. Ja ga upravo koristim
    Javicu efekat...;)
    Uzeh takodje po proverenoj preporuci...

    ReplyDelete
  3. Ja moram da ga probam protiv komaraca definitivno :D pojedose me celu a ima me :D

    ReplyDelete
  4. Kiseonik je super stvar, meni miris malo smeta, ali pretrpim jer je zaista sjajan. Pogledajte u apoteci Krsenkovic, ukoliko je imate u svom gradu, cena mu je negde oko 300 dinara, mozda malo jace :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam da li u Beogradu postoji ta apoteka, ali hvala svakako na informaciji, možda će nekome pomoći. :)

      Delete
  5. Ovo zvuči kao nešto što meni treba, ali nikako da naletim na njega :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prvom prilikom kad budeš dolazila u blokove, svrati po njega u Buba market. :)

      Delete
  6. Razmišljala sam da li da ga kupim, ali sad, nakon tvog posta, definitivno hoću. Imam isti problem kao i ti što se depilacije nausnica tiče, pakao bude, a isti problem i sa komarcima, otok bude ogroman. Tako da ću definitivno probati ovo čudo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makar zbog nausnica uzmi, nećeš se pokajati. :)

      Delete
  7. Moracu da ga probam za depiliranje nausnica, deluje kao odlicna stvar. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će se i tebi uspešno pokazati u te svrhe. :)

      Delete
  8. Da li stvarno ima da se kupi u Lilly, i da li bas u samom Lilly ili njihovoj apoteci? Hvala unapred na odgovoru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da je bliži delu gde je apoteka, pa možete da ih pitate. U svakon slučaju Srbotrade ima i opciju online naručivanja, pa možete i tako nabaviti. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...