Thursday, July 2, 2015

Junski noviteti

S obzirom na to da vam se prethodni post o novitetima jako dopao i bio najčitaiji u proteklom mesecu, odlučila sam da i ovoga puta podelim sa vama neke novitete.


Počeću od prvog, lakoholicarskog, a to je nagrada koju sam osvojila kod Vedrane povodom trećeg rođendana njenog bloga. U pitanju je Zoya Anchor baza i Zoya Lillian lak u predivnoj nebo plavoj boji. Nisam ih još uvek isprobala, ali će sigurno u narednom periodu biti njihovih recenzija. Osim toga, Vedrana pravi i nakit, pa je u paketić dodala i ove zelene minđuše. :)


Kad sam već kod lakova, da li verujete da sam kupila samo jedan? :) Golden Rose WOW! #12, koji me je osvojio na prvo mazanje, a o kome sam pisala ovde. U kineskoj robnoj kući u Zemunu sam kupila četkicu za nanošenje tečnog pudera. Verujem da će neki sada mozda negodovati, ali ova četkica je toliko mekana i nežna, da verujem da će mi se dobro pokazati, a pritom je koštala samo 300 din. Kad već pominjem kineske četkice, imam od ranije jednu za puder u prahu/kamenu i do sada sam je prala milion puta i nijedna dlaka joj nije otpala. Može se naći kvalitetnih stvari kod Kineza, samo treba malo više istraživati i dobro proceniti.


Od Top Ten kozmetike sam dobila Propanthen kremu za zaštitu lica od sunčevih zraka, koja sa jedne strane ima i balzam za usne, a oba sadrže SPF 40. Dobro će mi doći za kraći odmor koji planiram uskoro, tako da je čuvam do tada i jako se radujem njenom korišćenju. 


Sledeću, odnosno sledeće dve stvari nisam ja kupila, nego moja sestra, ali spominjem ih jer znam da ima dosta vas koji volite ove klasične Nivea kreme. U pitanju su limitirane kolekcije koje na poklopcu imaju motive iz bajki. Ja nisam ljubitelj mirisa ove "plave Nivee", ali za sve vas koji jeste i volite lepa pakovanja, mislim da je ovo fina ponuda.


U jednoj od standardnih poseta DM drogerijama, kupila sam dva Ebelin sunđera za nanošenje šminke, čija cena je 375 din. Opet ih je teško pronaći, tako da sam odmah ugrabila dva, da se nađe. Uzela sam i još jedno jastuče za umivanje lica, koje mnogi koriste i za pranje manjih četkica. Nisam ga koristila u te svrhe, pa ne znam kakav je učinak, ali ga svako veče koristim za umivanje i ne mogu da zamislim taj ritual bez njega. Veoma dobra stvarčica, po ceni od 185 din. Uzela sam i ovaj divni novi losion Cabana Dream, primamljivog pakovanja i predivnog mirisa, što je i bilo za očekivati od letnje limitirane kolekcije. U istom objektu sam kupila i Essence gel maskaru za obrve i trepavice i zadovoljna sam njenim učinkom što se fiksiranja obrva tiče.


Iskoristila sam i sniženje Ziaja proizvoda i nabavila losion za samopotamnjivanje, po akcijskoj ceni od 399 din. Ovo je još jedna stvar koju je bilo teško pronaći, a ja sam ovaj (tada poslednji) ugrabila u DM-u u Merkator centru. Koristila sam ga par dana i zaista je dao telu blagu boju, bez narandžastog tona. Ovih dana se opet bacam na korišćenje, pa možda bude nešto više i o njemu na blogu.


Konačno sam potrošila Insight šampon za suvu kosu, tako da sam svratila od Beo Cosmetics-a na Novom Beogradu i kupila sebi novi, ovoga puta za oštećenu kosu. Pakovanje od litar košta 590 din, što je jako isplativo, s obzirom na to da ima pumpicu i trajaće vam mesecima. Setila sam se i da kupim Poshe razređivač laka, nakon pozitivne recenzije koju sam pročitala kod Marry. Košta 630 din i jako je isplativ jer sadrži čak 59 ml, za razliku od Seche Vite razređivača koji košta nešto manje, ali sadrži i skoro trostruko manje proizvoda.


Čitajući dosta pozitivnih recenzija o ovoj Kallos Keratin maski za kosu, resila sam da je i ja konačno nabavim. Ove maske možete pronaći uglavnom na pijacama po ceni od 300 do 350 din, a konkretno ovu sam uzela na buvljaku za 320 din.


Dr Colić kompanija je odučila da nagradi svoje Facebook fanove koji su tačno odgovorili na pitanje koliko maski za lice imaju u svom asortimanu, a ja sam bila jedna od njih. Od jako ljubazne devojke za štandom u Delta City-u sam dobila ove dve maske, testere krema za lice, kao i dosta informacija o njihovom ucinku i ostalom asortimanu koji kompanija nudi.


Sestra mi je kupila Kozmetika Afrodita kremu za depilaciju sa ekstraktom kamilice, koju nameravam uskoro da testiram i javim vam utiske.


Sa sajta mojekrpice.rs sam od devojke pod nadimkom andrijana88 naručila par stvarčica. Neke od njih mogu ili su mogle da se kupe i kod nas, a neke (kao sto su Catrice lakovi) u Srbiji ne mogu da se nađu u drogerijama. Zbog toga sam naručila dva Catrice laka, Essence torbicu za četkice pogodnu za putovanja, Essence Cinderella highlighter i kremu za ruke. Ovo mi je bila prva kupovina od devojke koja nije iz Beograda i sa kojom ne mogu da se lično nađem i preuzmem stvari, ali je sve prošlo u najboljem redu. Najbolje od svega je što su sve stvari kod ove devojke jako jeftine, a ona izuzetno ljubazna i pošten prodavac. Do sada sam već dva puta kupovala nešto od različitih devojaka i za sada imam samo pozitivna iskustva. Planiram u budućnosti jedan post posvecen kupovini preko ovog sajta, za one koji su skeptici po tom pitanju (kao što sam i ja bila).


Poslednjeg dana meseca, kompanija Dermix me je obradovala jednim setom Acne Intensive Formula, čiju recenziju možete pročitati ovde. Iznenadilo me je što se u paketu našao i sapun sa kozjim mlekom, koji sam baš želela da isprobam. Jako sam zahvalna za ovaj poklon, a nadam se da će mi i sapun odgovarati i pomoći u daljoj borbi protiv nesavršenosti.


Da li vam se nešto od noviteta posebno dopalo? :)

12 comments:

  1. Lepi noviteti, mnogo toga i sama koristim. Nisam ni znala da Nivea ima ova lepa pakovanja. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, znala sam da će nekome koristiti što sam i njih stavila. :)

      Delete
  2. Sve mi se dopada a Dermixovci su carevi ali zaista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista su jako ljubazni, pogotovo ono iznenađenje koje su tebi poslali je predivno. :)

      Delete
    2. Slažem se padanje u nesvest, jako su velikodušni i prijatni i pažljivi :). Nego sad vidim tu navatala dva komada ebeline a ja nijedan da nađem :D

      Delete
    3. Ti sunđerčići se rasprodaju brzinom svetlosti...jedva sam našla ove. :D

      Delete
  3. I ti si kupila Ebelin mazazer ^_^ Stvarno je divaaan, nadam se da ces uzivati 😊 Ja sam ovog meseca bila jako skromna da se pitam vredi li pisati new in post :D Svi tvoji noviteti su mi prelepi. Sto se tice kupovine kod Kineza i slicnih tema, dok sam pisala recenziju jedne palete nametnulo mi se pitanje do koje smo mere robovi izvikanih brendova. Slazem se da u nekim slucajevima kvalitet opravdava cenu - ali nije uvek tako. I ne, nisam skepticna po pitanju te kupovine - naravno da ne bih kupila puder ili maskaru ali takva pomagala svakako :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam ga već od ranije i obožavam ga, ovaj je u rezervi. :D
      Svaki novitet je vredan pomena, ni ja nisam bila svesna da ustvari i imam dosta proizvoda ovog meseca, mada dosta toga je dobijeno. :)
      Ja sve one sitnice i opremu za nokte kupujem kod njih, svašta se može naći za male pare. :)

      Delete
  4. I ti si kupila Ebelin mazazer ^_^ Stvarno je divaaan, nadam se da ces uzivati 😊 Ja sam ovog meseca bila jako skromna da se pitam vredi li pisati new in post :D Svi tvoji noviteti su mi prelepi. Sto se tice kupovine kod Kineza i slicnih tema, dok sam pisala recenziju jedne palete nametnulo mi se pitanje do koje smo mere robovi izvikanih brendova. Slazem se da u nekim slucajevima kvalitet opravdava cenu - ali nije uvek tako. I ne, nisam skepticna po pitanju te kupovine - naravno da ne bih kupila puder ili maskaru ali takva pomagala svakako :).

    ReplyDelete
  5. I ti si kupila Ebelin mazazer ^_^ Stvarno je divaaan, nadam se da ces uzivati 😊 Ja sam ovog meseca bila jako skromna da se pitam vredi li pisati new in post :D Svi tvoji noviteti su mi prelepi. Sto se tice kupovine kod Kineza i slicnih tema, dok sam pisala recenziju jedne palete nametnulo mi se pitanje do koje smo mere robovi izvikanih brendova. Slazem se da u nekim slucajevima kvalitet opravdava cenu - ali nije uvek tako. I ne, nisam skepticna po pitanju te kupovine - naravno da ne bih kupila puder ili maskaru ali takva pomagala svakako :).

    ReplyDelete
  6. Lepo si se ponovila. I ja sam kupovala neke lakove od iste devojke na mojekrpice.rs i isto prošlo bez problema. Je l' ljubičasti Catrice PLUMdog Millionaire? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, taj je. :)
      Ja sam htela i onaj Greige, the new beige (tako se nekako zove), ali je slučajno prodat, pa sam onda uzela onaj roze u zamenu.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...