Monday, June 29, 2015

Golden Rose WOW! #12

Golden Rose WOW! kolekcija lakova je u poslednjih mesec dana napravila pravu pometnju. Osim toga što su manji od njihovih uobičajenih lakova (sadrže "samo" 6 ml), odlikuje ih niska cena (70-80 din, u zavisnosti od mesta kupovine), ali i veliki izbor nijansi. Naravno da sam i ja posle nekog vremena poklekla i, za početak, izabrala mališana u broju 12. 


U pitanju je zagasito roze nijansa, čak bih rekla prljavo roze. Formula je malo ređa nego kod GR lakova iz Rich Color kolekcije, što ga čini savršenim za aplikaciju. Četkica je veoma kratka, uska i ravno sečena.


Pigmentacija mu je odlična, mada ja volim da uvek namažem dva sloja, nekako mi tek onda boja dolazi do izražaja. Veoma brzo se suši, što je još jedna dobra strana ovog primerka, a po onome što čitam kod drugih blogerki, i ostalih iz ove kolekcije. Ima jako visok sjaj, pa samim tim nisam nanosila nadlak. 




Oduševljena sam ovim lakićem i definitivno ću u narednom periodu dodati još neki svojoj kolekciji. Količina od 6 ml se čini malom, ali ja mislim da je veoma realna i potrošiva. S obzirom da ja stalno menjam boje na noktima i retko kada nosim jednobojne manikire, ta količina mi je i više nego dovoljna. Zaista preporučujem da isprobate neki od ovih malih lepota. :)

Da li ste isprobali neki lak iz WOW! kolekcije? Imate li neku preporuku?
  

14 comments:

  1. super je boja ! ja nekako jos odoljevam i nemam ni jedan iz WOW kolekcije
    GR color expret mi ima super boje , pastelne kao taj tvoj, mnogo je lep , stvarno !

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam im odolevala do nedavno, ali onda sam videla ovu prelepu boju i morala da kupim. :)
      Ovi mi se čine po kvalitetu nekako između RC I CE linije.

      Delete
  2. Nije moja boja, ali tebi baš lepo stoji. :) Za sada imam samo jedan WOW lak ali ga nisam još isprobala na celim noktima, samo sam ga jednom koristila za neki manikir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I kako ti se čini taj? Koja boja je u pitanju? :)

      Delete
  3. Prelepa je boja, baš mi se sviđa. Trenutno nemam ni jedan u svojoj kolekciji, ali će se to brzo promeniti :). Dopada mi se što su tih 6 ml sasvim dovoljni, što će se potrošiti u roku pre nego što boja dosadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za one koji vole da stalno lakiraju nokte i menjaju lakove, dušu dalo. :)
      Verujem da se nećeš razočarati, svuda čitam samo pozitivno o njima.

      Delete
  4. Predivan! :)

    Pač šteta da nemamo ovo u Sloveniji...

    www.blogvivalavida.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam znala da Golden Rose nije dostupan u Sloveniji. Baš šteta, lakovi su im stvarno jeftini, a veoma dobri.

      Delete
  5. Pre neki dan sam kupila jednog lepotana u nijansi 11, dugo sam ga merkala i odusevila se njime. Manje pakovanje ali extra kvalitet i visok sjaj koji se ne guli odmah prvi dan, a susi neverovatno brzo. Svakom bi ga preporucila jer je vredan paznje, a izbor nijansi ogroman za svakog ponesto. Svakako da cu nabaviti jos neki posto obozavam lakove, a posebno ovako kvalitetne. :) MissD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da te je toliko oduševio. :)
      Ima baš lepih nijansi, za svačiji ukus. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...